Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latka

Mam 23 lata i od 3 lat pragne dziecka

Polecane posty

Gość 23latka

czy ja jestem normalna??:(chce kogos kochac i byc kochaną

Gość znajdź se chłopa to ci zrobi
:-P

Gość nie jesteś normalna
pustkę emocjonalną pragniesz zapchać dzieckiem. Spieprzysz życie mu i sobie 🖐️

Gość 23latka
ale tu nie chodzi o faceta...miałam 3 do tej pory i zaden nie nadawał si ena ojca....moje kolezanki patrzą na mnie jak na ufo bo balują a ja bym chciała załozyc juz rodzine...

Gość poczekaj jeszcze
to kup psa lub kota - też bedziesz kochać i będziesz kochana. do tego miłościa bezwarunkową. a mówiąc poważnie - te powody, które podałaś nie są dobrmi powodami, zeby mieć dziecko :o to jest cholernie egoistyczne podejście.

Gość 23latka
dlaczego zaraz spieprze??

Gość ja mam 22 lata...
ale czuje podobnie... juz ze 4 lata czuje taka potrzebe :) ale tez jak do tej pory zaden mezczyzna nie nadawał sie na ojca... na pocieche wciaz staje sie ciocią i mamusia chrzestna :)

Gość nie jesteś normalna
bo zostaniesz matką jemiołą :P

Gość 23latka
to ze chce miec rodzine jest egoistyczne???

Gość 23latka
a faceci nie byli na tyle odpowiedzialni zeby miec dzieci

Gość cxzer
raczej jest egoistyczne,ale tez i naturalne..

Gość 23latka
przeciez w koncu przychodzi taki moment w zyciu kobiety ze chce miec dziecko...dlaczego to jest egoistyczne??? i skoro tak jest to kiedy chęc posiadania dziecka nie jest egoistyczna??

Gość 23latka
niski i brzydki stanczyk---juz odpowiedziałam:)

Gość dlatego że
napisałaś "chce kogos kochac i byc kochaną" Zrobisz tą swoją zaborczą miłością dziecku krzywdę. Wyobraź sobie dobre teściowe, mamusie z dowcipów - taka będziesz :(

Gość 23latka
ale jaką znów krzywdę...kazdy chce kochac i byc kochanym to naturalne tak samo jak to ze chce sie miec rodzine i dzieci..

Gość taka20stka
ehh..ja mam 20 lat i tez już chce miec dziecko.Zauwazyłam od jakiegoś czasu,że ja jestem szczęsliwa i spełniona...jak sprzątam i gotuję.Wiadomo nauka też mi sprawia jakąś radość,ale nie tak jak takie proste czynności przy moim ukochanym.Ale narazie to on tylko pracuje i na stałe jeszcze nie mieszkamy razem,a ja sie nadal uczę...,więc o dziecku narazie nie ma co mysleć,a tak już bym chciała.......

Gość lelonek
jest juz jedno takie forum jak twoje pt obsesja na punkcie dziecka, sa tam bardzo trafne uwagi dotyczace wczesnego macierzynstwa zajrzyj koniecznie

no coz, ja miałem podobnie, niby dziwczyna chciała dziecka, ale widać nie ze mną.. no cóż, taki lajf

Gość tez tak miałam
jak miałam 18 lat - pragnełam dzidzi- ale wiedzialam ze muszę skończyć szkołę powiem Ci jedno - teraz mam 26 lat - niedawno urodziłam dzieciątko :) jest cudowne , kochane,...ale nie wyobrazam sobie w tej chwili jakbym miała dziecko w wieku 18 lat - nawet 22!! miec dziecko to jest taka odpowiedzialnośc -ze osoba w Twoim wieku nie jest jeszcze na to przygotowana. oczywiście jest mnóstwo osób które rodza w tym wieku i jeszcze mlodsze!! ale jezeli masz wybór - nie wpadniesz - lepiej nie rób tego świadomie....dziecko zmienia cały nasz świat! i nawet w wieku 30 lat potrafi ten świat wywrócic dosłownie do góry nogami! :) pozdrawiam! :)