Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarnow ja nin

dlaczego w dzisiejszych czasach tak mało jest miłych dziewczyn?

Polecane posty

bylam kiedys mila-w sumie to w realu zazwyczaj dalej jestem mila, ale uwazam ze ludziom ktorzy nie sa mili lepiej sie zyje :P wiec postanowilam przestac byc mila :P:P mialam taka przyjaciolke ktorej prawie nikt poza mna nie cierpial bo innych traktowala paskudnie a dla mnie byla kochana :) ale ja mam dziwne poczucie humoru i zazwyczaj bawily mnie jej sarkastyczne docinki,niewiele znam osob z takim poczuciem humoru ale co zadziwiajace te osoby zawsze mnie lubia :P moze dlatego ze dla mnie to smieszne a nie obrazliwe,tak ze ja uwazam ze sa mili a inni ich nie ciepia :P za to niedobrze mi sie robi jak widze laski ktore sa mile tylko dla facetow a wszystkie dziewczyny traktuja jak sie tylko da najgorzej jest mnostwo milych ludzi ale zazwyczaj sa mili tylko dla tych ktorych lubia :P

Gość deaskaa..
Nicole Danielle zgadzam się z Tobą :D a co do przyjaciólki... mam taka samą udzie czasem jak słyszą jak się do siebie zwracamy to krzywią się na potęgę :D ale ja uwielbiam takie sarkastyczno-ironiczne poczucie humoru i my się bardzo lubimy, a nawet kochamy :P ale Ona lubi to w inny sposób okazywać a miłe osóbki takie do bólu słodkie to to raczej męzczące na dłuższą metę :D

Gość ja 1
to zalezy gdzie szukasz tych milych????Ico dla ciebie oznacza slowo 'MILA DZIEWCZYMA"

Gość deaskaa..*
stańczyk na starość ludzie tak mają zobaczysz, też Cię to dopadnie :D ale widzę, że podszywacz rączki ma sprawne :P

Gość syla87
niech mi ktos pomoze... Powiedziałam dziś pewnemu chłopakowi pare przykrych słów... Słowa te tak naprawdę były nieprzemyślane i wiem, że on nie zasługuje na nie... A jednak chyba za późno! kazał mi wykasować wszystkie swoje numery! Bardzo mi zależy na tej znajomości mimo, ze nie znam go dobrze... Jestem wściekła na siebie! Nie wiem co robić...czy wogóle da się coś zrobić... co robic?