Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łączmy się

Uczący się w nocy łączmy się!!!

Polecane posty

Gość łączmy się

Gość ucz się a nie na
kafeterii siedzisz :P:P:P

Gość łączmy się
nie mów mi co mam robić...jak będę chciała to posiedzętu całą noc...a ty idź już spać dziecko

Gość łączmy się
czego się uczycie???

Gość hfdrr
ja tez sie ucze literatury amerykanskiej inormalnie plakac mi sie chce

Gość hfdrr
dzisiaj to cyba wszystko bym oddala aby tylko meic juz wpis w indeksie

Niestety dołączam do szanownego grona :( Historia Polski po 45 roku ehhhh.... Żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce!

Gość hfdrr
znam ten ból,zeby mi sie chcialo takjak mi sie nie chcialo to bym sie do poprawki nie uczyla

Gość hfdrr
leniwce podwojne

Ja się ciągle pocieszam że to już ostatni rok. Historia już mi uszami wychodzi. Bleee.... Jak skończę to pójdę na informatykę :D (leczyć się trzeba leczyć....)

Gość łączmy się
ja wkuwam anatomię i zastanawiam się kiedy zmieszczę histologię...i doszłam do wniosku że chyba się położę ;P i wstanę o 4...tylko nie wiem jak to zrobię :O

Gość hfdrr
ja mam przerwe od 30 minut i nie wiem po co mi przerwa bo zamiast siepolozyc to czytam jakies bzdety

Rycheza ---- jak zajrzałam w Twój profil to nawet ulubione zajęcia mamy podobne :D

Gość hfdrr
pozdrawiam wszytskich i zycze powodzenia na egzaminach!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 u mnie jeszcze 1,5 roku i jedno wiem ja chyba zwariuje nim te studia skoncze

A ile konkretnie macie do egzaminu? Ja mam tak na prawdę w sobotę, ale ogrom materiału mnie przeraża .Czemu, czemu się nie uczyłam wcześniej? (tu następuje walenie głową w ścianę)

Gość łączmy się
ja mam kolokwium 2 marca

ja egz też mam w sobotę, i właśnie od dziś dawkuję sobie po trochu materiału, chociaż w tej nauce to więcej przerw mam niż uczenia się, heh:/ łączmy się- nie chcę być złośliwa, ale ja się teraz położysz spać, to już o tej 4 pewnie nie wstaniesz;)

Tez moge moje zacne dupsko przyłaczyc do tego wątku:o Tylko ja sie nie ucze:classic_cool: ja UDAJE ze sie ucze 😭 Ech..... w sobote egzamin.... a ja nic.... I juz mam dosc tej nauki:o I po co mi to wszystko??:o

Damn it--- mogła bym się podpisać pod Twoją wypowiedzią obiema rękami :)

No pewnie tak :) I żeby mieć tego \"magazyniera\" :)

Oj dziewczyny?:classic_cool: źle to widze, oj zleeeeeeee!!!!! :o I ta niby dzika satysfakcja:O oj DZIKA, na pewno bedzie.... a jaka zwawa, jak padne martwa po tej sesji:o I gdybym była na pierwszym roku... to pewnie bym uwierzyła, ale ze mnie juz stara d.u.p.a jest i juz mi to nie daje satysfakcji😭 I nawet juz strach mnie opuscił, moj wierny przyjaciel, zawsze dajacy kopa! :o Ech... chyba ide posciemniac nad kartkami ze czytam... i tak wroce jak bumerang:o

A ja spadam pod prysznic i do łóżeczka. I teraz dla odmiany po tej historii poczytam jakieś S-F :D

Gość Beirut
A ja mam w niedziele i sie ucze od rana bo jestem chora i nawet do roboty nie chodze, a ucze sie historii slaska od.......sredniowiecza do 2 wojny swiatowej 😭 a najlepsze ze sie ucze od poniedzialku i nic nie umiem, dobrze, ze ejszcze 2 dni, wiec ide spac bo rano o 9 pobudka i znow ksiazki 😭 lacze sie z wami 🖐️

Gość anatomia co to było
wyczuwam moje klimaty... jakas anatomia i histologia... tyle ze u mnie to dośc dawno było