Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hasq

nietypowa propozycja

Polecane posty

Gość hasq

jesteście juz parka dobrych pare lat. kochacie sie i ufacie sobie bezgranicznie. marzysz o tym by sprobowac z kobieta - ot zobaczyc jak to jest. on sie zgadza, bo dla niego nie jest to typowa zdrada. na faceta by sie nie zgodzil. zgadza sie i ty to probujesz z dobra przyjaciolka. on po pewym czasie twierdzi, ze mialby ochote tez cos takiego sprobowac. i nie z kobieta ale z facetem! skoro on sie zgodzil, ja tez powinnam. no wlasnie. kobiety czesto sypiaja z innymi kobietami i faceci nie uwazaja tego za obrzydliwe, ale wlasny facet sypiajajcy z innym... jak to widzicie?

Gość oszalałaś
z innym facetem zniosę, z inną babką lub 2k + M nigdy! bez przesady, dla ciebie sex z panną to nie zdrada, więc dwóch gości też nie - prosta logika

ja tegp wogóle nie widze . fiut w dupie mojego , to juz przesada:P

Gość miśkoala
jankesa a co Ty się rpzejmujesz jego d..ą? :P:D

Gość prada..
wiesz, ja osobiście uważam, że jest to zupełnie inna sprawa, jak wiadomo w społeczeństwie jest wieksza akceptacja i przyzwolenie na kobiece przytulanie, głaskanie, trzymanie za rękę...itp, mężczyźni w takich sytuacjach budzą niesmak większości.Może porozmawiaj z partnerem szzcerze o tym, bo rozumiem, że on ma ochotę na pieszczoty z innym mężczyzną?

Gość SAMANTAAAA
CYTAT ''jesteście juz parka dobrych pare lat. kochacie sie i ufacie sobie bezgranicznie...'' jeżeli by tak było to nigdy by taka propozycja nie padłą, nawet w myslach :< O

kurde felek ale Cie załatwił heh no to jestes w kropce ... a co bedzie jak mu sie spodoba z facetem? jestes ugotowana...

Gość trgtr
hasq, geju, to się prześpij z jakimś innym gejem, tylko od swojej kobiety się odczep