Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Czy tez tak macie?

Polecane posty

Ja poprostu nie lubie jeździc do mojego faceta :o Wole siedziec u siebie w domu :o Nie wiem jak mu to wytłumaczyc:o Jestem jakaś dziwna :o Źle sie u niego czuje ma rodzenstwo a ja jestem jedynaczka on mieszka w bloku a ja w domu calkiem inne otoczenie czuje sie tak nieswojo :( Czy któraś tez ma takie odchyly czy tylko ja tak dziwna :o

Gość a masz jakieś inne
problemy? Jak nie, to się ciesz. Co to w ogóle za argumenty, to rodzeństwo i że w bloku. Tak, tak, dziękuj Bogu, że nie masz problemów:) Pozdrawiam

Gość SAMANTAAAA
Ja tez nie jezdze do swojego ale to dlatego ze albo nie amm czasu ,albo auta ,bo niemam i połączenie autobusowe nie jest dostepne więc on przyjezdza do mnie autem

Gość SAMANTAAAA
Nierozumiem tylko co ma blok do tego??Chyba jestes nieprzyzwyczjona i tyle.Mój facet mieszka w domu a ja w bloku,i uwielbia byc u mnie :)

Ja tez nie mam auta nawet prawka autobusy tez odpadaja :o ze ma rodzenstwo a taki ze sie czuje nieswojo bo ja jestem jedynaczka i u mnie jest cisza spokoj a u niego ciagle ktos sie kreci za cienka sciana siostra zero prywatnosci :o

Gość to znajdz sobie jedynaka
i nie zrzędz

tego nawet problemem nie można nazwać :o to zwykłe marudzenie i zrzędzenie :o jesteś wychowana w jakimś hermatycznym opakowaniu?