Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milaaaa

boze schizuje co teraz ??

Polecane posty

Gość milaaaa

sluchajcie dziewczyny mam problem schizuje dopiero od dzisiaj bo sie naczytalam 24 stycznia wzielam ostatnia tabletke z listka (biore microgynon) i pozniej 7 dniowa przerwa i teraz znowu biore zostalo mi 7 pilam herbatki vitax slim program i raz kochalam sie z chlopakiem do konca ku**a wiem ze ich sklad nie wplywa na tabletki a jednak teraz sie boje prosze o dp czy mozliwa jest ciaza nizej podaje sklad tych herbatek ja juz zglupialam przygotowana mieszanka ziół, zielonej herbaty i octu jabłkowego – które ułatwiają wydalanie szkodliwych produktów przemiany materii oraz przyspieszają usuwanie nadmiaru tłuszczów z organizmu. Jednocześnie, aby zmniejszyć uczucie głodu, w tym etapie procesu odchudzania wzbogaciliśmy mieszankę herbaty o najbardziej popularne składniki t.j. chrom i inulina (rozpuszczalny błonnik roślinny). L – karnityna i ekstrakt z owocu Garcinia Cambogia w połaczeniu z Pu –erh hamuje przetwarzanie cukrów w tłuszcze, przez co ogranicza powstawanie tkanki tłuszczowej.

Gość kryska...
czytaj ulotke nastepnym raezm.. moja kolezanka jest w 10 tyg przy plastrach EVRA (antybiotyk) wpisz sobie w google swoje tabletki wyskoczy Ci ulotka i forum ginekologiczne i tak jest kazda najmnijesza sunstancka, tora ma wplyw wypisana

Gość mysle ze jesli Cie ta herbatka
nie przeczyscila za bardzo...a zwlaszcza jesli przeczyszczenie nie nastapilo w ciagu 4 godzin po zazyciu tabletki to nie masz sie co schizowac