Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Figaa

Internet Calls - darmowe rozmowy na stacjonarne.

Polecane posty

Mam pytanie co do tego komuniktora, niedawno zainstalowalam sobie go i pisalao ze jest limit 300 minut zdaje sie na tydzien a tym czasem ja wykozystalam moze ze 20 i ostatnim rzem jak dzwonilam to mnie po 5 minutach rozlaczylo i nie mogę juz zadzwonic bo pisze cos w stylu \"osiagnales limit polczen\" i cos tam pisalo o jakim kredycie jeszcze. No a teraz to wogole nie moge ie do tego programiku zlogowac?? Moze ktos cos wie na ten temat??

Gość a Co to za program za darmo

tak za darmo, halooooooo hop hop czy ktos wie cos na temat tego programu?

Gość ja milam to samo

Gość nie ma nic za darmo

I tak dobrze ze udało Ci sie dodzwonić .U mnie ta sztuka po zainstalowaniu tego komunikatora nie za bardzo sie udała .Mianowicie niby zostałem połączony, ale jakośc rozmowy była fatalna .Być może jest to wina wolnego lączą mam tylko 40kb/s,... a z tego co sie orientuje wymagane jest około 100kb/s...dlatego też, nie mogę stwierdzić przez ile minut można mówić za darmo .Połączenia wykonywać mogę tylko po co skoro mój rozmówca mnie nie słyszy i odkłada słuchawkę .

kurcze z tego co sie orientuje to mam wlasnie 100 Mb/s. I wogole dziwie sie ze nie moge teraz nawet zalogowac sie w tym programie, a dziewczyna co podala mi link wlasnie na kefe to pisala ze ona bez problemu rozmawia caly czas z tego wlasnie programu.

Dlaczego nie możesz sie zalogować trudno mi powiedzieć ,przed chwilką spróbowałem u siebie i jest ok...może mam jeszcze limit nie wykorzystanych minut i przez to mnie nie blokuje . Bylbym jednak sceptyczny co do tych darmowych rozmów ,z tego co czytałem kiedyś na forum telefonii voip .Była już taka firma oferująca darmowe połączenia, ale później wycofała kierunek do Polski ze względu na nadużycia .Po prostu ludzie po wykorzystaniu minut na jednym koncie zakładali sobie następne konta i znów mogli dzwonić za darmo .Przypuszczam ze ta dziewczyna rozmawia bez problemu ,bo jest za granicą teraz i dzwoni do Polski .

Gość up upp