Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość effaklar k

effaklar k - prosze o porady!!

Polecane posty

Gość effaklar k

czy ktoś stosował ten kosmetyk?? czy nie za bardzo wysusza?? i czy na niego można nanieść jakiś krem nawilżający?? prosze o porady osoby stosujące ten kosmetyk! bo ja już mam dosyć trądziku.

Ja mam zel do mycia twarzy tonik i krem z la roche posay effeklar k.I powiem ciz e jestem zaskoczona.Myslalamze bedzie lepiej dzialac.Tzn chodzi o to ze ani nie pogarszaja mojej cery ani jej nie poprawiaja.Tak normalnie.

Gość effaklar
effaclar płyn micelarny - polecam do zmywania twarzy bez użycia wody effaclar tonik - bardzo lagodny ale bez rewelacji, moze dlatego, ze ja w ogole nie lubie tonikow effaclar żel oczyszczajacy bez mydla - dla mnie super, naprawde bardzo lagodny i chyba najlepsza rzecz z tej serii effaclar A.I. - preparat do miejscowego nakladania zupelnie nie przypadl mi do gustu i nie widze zadnych efektow wiec nie uzywam, moze dam mu jeszcze szanse ale nie oczekuje cudu effaclar nawilzajacy krem matujacy - rzeczywiscie matujacy zwlaszcza ladnie wyglada z podkladem la roche. wszystko byloby ok gdyby nie to ze nie jest wydajny i w ogole nie odczuwam nawilzenia a raczej wysuszenie effaclar k - nie kupowalam w ogole bo stosowalam inne kosmetyki z kwasami

Gość effaclar k
do smarowania na miejsca zmienione - pełne rozczarowanie -skóra podrażniona, żadnych pozytywnych zmian, za to PŁYN MiCLEARNY - super!

Gość czy jest
na co ta seria dziala?na jaka cere?

Witaj Ja stosowałam krem effaclear K z kwasami, mi pomógł, rozświetlił cerę, oczyścił Na początku wystąpiło pogorszenie, wyciągnął każdy syfek na wierzch, później cera była już ładna Dobry krem, pod warunkiem że nie masz trądziku, a tylko tłusta cerę, kilka pryszczy na buzi, wągry, rozszerzone pory itp