Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaDziewczyna................

Dziewictwo

Polecane posty

Witam was i prosze o szczerych pare slow bez glupich tekstow. Mam 23 jestemjeszcze diewica . Tak sie zdazylo na poczatku myslalamze to jeszcze nie czas , ze nie jestem gotowa . Potemjakos tak nie spotkalam faceta odpowiedniego . To znaczy byly ku temu okazje ale ja tak nie potrafie z gosciem z imprezy lub moim bylym co sie od roku nie spotykamy i tak tylko sie widzimy czasami na piwko wyjdziemy . Czy to jest zle i przeraza facetow ze mam 23 lata i jestem dziewica.Czy wszystko jest ok??

Dzieki dea . Mam nadzieje ze jak spotkam tego jedynego to bedzie sie z tego cieszyl

Nikt wiecej nic nie napisze

Gość john28
no ja mogę napisać ale będzie o dziewictwie analnym, masz takowe??? a jeśli nie to podaj czas, miejsce i okoliczności tego wydarzenia

Nie musze podawac czasu miejsca itp bo pdpowiedz brzmi tak

Nie rozumiem, nad czym tu sie zastanawiać i wybacz, ale nieco smieszą mnie zawsze zapytania \"czy to normalne, że jestem jeszcze dziewicą?\". Bo to jest najnormalniejsza rzecz pod słońcem!!! Prezestaniesz nia być, kiedy będziesz na to gotowa i tyle. Nikt oprócz ciebie nie ma tu nic go gadania. A słowa kretynów, którzy twierdzą, że bycie dziewicą to wstyd, śmiesza mnie jeszcze bardziej. Ty pokazujesz swoją dojrzałość i umiejętność dokonywania trafnego wyboru, szcunek dla samej siebie, a oni - dziecinada, szkoda komentować. Nie ma sie czym przejmować. Poza tym, nie musisz przecież każdemu mówić, ze nie masz za sobą jeszcze stosunku. O tym, że jeszcze jestem dziewicą, wiedział tylko mój partner, a kiedy sie zdecydowałam na współżycie, zrobiłam to z całą swiadomością i z miłością. Wkrótce sie pobieramy:)

Gość john28
cóz za błyskotliwa i dyplomatyczna odpowiedź. Pozwól że i ja również w elokwentny sposób zapytam Cie o coś Chciałabyś poddać się defloracyjnej penetracji waginalno-analnej???

TakaDziewczyno, to że jesteś dziewicą to nic złego. Ja Cię podziwiam. W czasach gdy męsko-damskie zabawy weszły w stadium sportu rekordzistów i rekordzistek Twoja postawa jest ze wszech miar godna najwyższego szacunku. 🌼 Pozdrawiam Cię serdecznie

Lulanka dzieki za mile i madre slowa Owszem wiem ze ta sprawa to indywiduum ale skoro istnieje takie anonimowe forum to chcialam zobaczyc co inni napisza .Gratuluje zblizajacego sie slubu i mam nadzieje ze u mnie tez tak kiedys bedzie jak piszesz

Maxim 2121 To mile co piszesz Rowniez pozdrawiam

Gość o rany a ja mam 22 lata i tez
jestem dziewicą i jakoś mi to nie przeszkadza. A dodatkowo mam chłopaka:p Ale chce się kochac tylko z jedną osobą w swoim życiu i nie śpieszy mi się aż tak, chcę być pewna, że to właśnie to. Co to za problem, bo nie rozumiem?:o Każdy robi, co mu się podoba. Wstydzisz się, z ejesteś dziewicą?:O Przeciez chyba nie masz tego wypisanego na czole. Mnie nikt o dziewictwo nie podejrzewa i nie mówię o tym nikomu. Tylko mój chłopak wie. Przecież nikt nie opowiada znajomym o swoim życiu intymnym, czy jest dziewicą, czy ma grzyba, czy ma wenerkę, czy ciągnie druta... Przynajmniej tak mi sie wydaje...:o

o rany....... Nie wstydze sie tego i z tego co wiem tez raczej nikt nie zaklada ze jestem dziewica . i tez planuje powiedziec temu jedynemu jak juz bedzie .

Gość plaplapla nuda
To jest loteria bo możesz nigdy n ie spotkac ooby "na całe życie" .Jesli do tej pory nikt Cie nie zainteresował to przez kolejne cztery lata moze byc podobne. :P Seks jest dla ciebie więc jeśli nie czujesz jakiegoś szczególnego pociagu żeby sie kochać z jakimś facetem to po co sie zmuszać? Problem byłby tylko wtedy gdybyś sobie myślała " jestem porządna dziewczyna i zaczekam z tym na tego jedynego do ślubu" ALE miała przy tym wielki temperament i ochote żeby sie z jakimś kochaś ot tak dla samego seksu :).Bo tu byłby konflikt i ewentualna strata gdybyś faktycznie kiedys spotkała swojego ksiecia z bajaki :) Ale jak ty nie sypiasz z nikim bo nikt cie szczególnie nie pociaga to wszytko jest ok ,chyba nie chciałabyś sie zmuszać bo tak wypada ze względu na wiek i ze inne już....bys sie rozczarowała bo seks to nic wielkiego i tak naprawde niewiele znaczy

:) papala.... Spoko chociaz Twoja wypowiedz potwierdza ze wszytsko ze mna ok:)

WIecie to fajnie wiedziec ze jednak wiekszosc ludzi mysli dobrymi kategoriami :)

Dzieki za wypowiedzi :)

Gość jednaa
Taka Dziewczyna --- > Ja żałuje, że nie straciłam dziewictwa z moim obecnym partnerem ( zrobilam to rok wczesniej). On również by wolał, zebym byla dziewicą - choc nie jest to najważniejsze. Warto poczekać, a facet z którym przezyjesz swój pierwszy raz ( i ktory Cię będzie kochał ) będzie bardzo szczęśliwy z tego powodu, zapewniam cie:D

Pewno że jest ok - jakbyś nie była dziewicą i nie miała faceta bo Cię zostawił to wtedy byłoby OK???

Przeraża mnie to że tak trudno spotkać dziewicę i że jest tak pełno używanych szmat które różne choróbska przenoszą>:(

Gość wawiak
A mnie przeraża ze jest tyle zakompleksionych idiotów w tym kraju. Jak dla ciebie niedziewica jest szmatą to ciekawe co myslisz o swojej matce niedziewicy

Gość wawiak
ale niedziewicą więc jest splamiona. Nie rozróżnileś niedziewic na mężatki i nie mężatki. No i jeszcze musisz je rozdzielić na niedzieiwce,: zgwałcone, porzucone, rozwiedzione i owdowiałe. Wszystko to kobiety niedziewice które nie nie zaznają uznania w twoich oczach

Gość wawiak
Powinienieś na początku przeprowadzać ankietę z poznanymi kobietami. Na pytanie czy dziewczyna jest dziewicą , jeśli odpowie tak, to możesz się z nią spotykać , jesli powie nie to musisz jest zadać następujące pytania: Czy jest wdową? czy straciła contę na wskutek gwałtu? Czy została porzuciona przez meża lub ukochanego? jesli na któres pytanie odpowiedź jest twierdząca odpowiedź to jej przebaczasz ale nie zadajesz się z nia bo mimio wszystko jest szmatą przenoszącą choroby. Jesli starciła cnote bo chciała no to koniec z nią! Wtedy wzywasz policje moralną aby zamkneli ja w klasztorze ale spalili na stosie

Gość ojojoj ale się wysiliłaś
w wawie rzeczywiście strach mieć dziewiczynę

Gość wawiak
nikt wam nie każe szukać w wawie dziewczyn szukacie sobie swoich dziewczyn, dziewic, życze powodzenia. Ale wypraszam sobie aby nazywać kobiety szmatami bo nie są dziewicami. Moja zoona nie straciła ze mną cnoty a mimio to jest wspaniałaą kochaną żona i matka Wiec jak widzę wypowiedzi takich kretynów jak michał to mnie kurwoca bierze. Masz kompleksy proszse bardzo ale niewinnych kobiet nie obrażaj

Każdy ma to co lubi, szukalem dziewicy aż znalazłem-i jak komuś nie przeszkadza że narzeczona czarnuchom dupy dawała to jego sprawa

Jak lubisz frajerze po kimś poprawiać to masz co chciałeś i pozwól że będę miał własną opinię na ten temat

Gość wawiak
dla mnie to ty jesteś frajerem i nie musiałem poprawiać po innych i nie boje sie być porównywanym z innymi. I dla mnie miłośc jest wazniejsza od przesżłości bo ja też nie byłem prawiczkiem. I to nie ja mam problem tylko ty zacząłęś wyskakiwać z tymi szmatami. To ciebie to mierzi nie mnie. I pomyśl chłpotasi że pewnego dnia twoja dziewica zapragnie spróbować tego z innym i wcale sie nie zdziewie że ten drugi wypadnie lepiej.