Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaDziewczyna................

Dziewictwo

Polecane posty

wierz mi że jak ta twoja puszczała się przed ślubem to będzię Cię zdradzać wcześniej czy później i nawet o tym się nie dowiesz:D TEZ UWAŻAM ŻE JESTEŚ FRAJER

Gość wawiak

Gość wawiak
A kto powiedział że sie puszczała? Czy to że spała z facetam z którym była 4 lata to znaczy że się puszczała? ida waszym myśleniem puszcza się każda kobieta która sypia ze swoim facetem. A więc wasze to też puszczalskie szmaty.

Twoja sprawa. Ja bym takiej nie chciał. Mam jeszcze trochę szacunku do siebie..Może nie potrafileś innej znaleźć..

Gość wawiak
Moja zona starciła dziewictwo z facetem z którym była 4 lata A rozstali się dlatego że przyłapała go jak posuwał inna laskę. Rozumiem że według waszego rozumowania , nie powinna się z nim rozstawać i byc dalej w zwiazku skoro straciła z nim dziewictwo. Kto tu jest szmatą m zdradzana kobieta czy jej zdradzający facet? Czyja to bytła wina? Więc pomyślcie tłuki że utrata dziewictwa i poźniejsze rozstanie nie wynika z tego że kobieta jest szmata tylko że facet jest chujem. I ciekawe co o tym myślicie I ja nie powinienem się z nia zadawać, tylko olac jako że już nie jest dziewicą. Załosne z was małe zakompleksione gnojki

Gość wawiak
ja w przeciwieństwie do ciebie kierowałem się innymi kryteriami szukając kobiety dzięki temu jestem teraz szczęśliwy a ty niepewny swego do tego stopnia że na forum atakujesz niedziewice. Nie mając pojęcia jakie były ich losy i przyczyne tego że nie są już dziewicami

Gość niedziewica.
świeta prawda wawiak panowie wrogowie niedziewic zapomniel o tym że to faceci najczescie porzucają kobiety i to oni są częście przy winie kiedy związek się rozpada. Ale co tam dziewczyna zdradzana , bita, porzucona ale to jej wina! To ona jest szmatą bo nie ma błony! Mogła mu nie ufać! Mogła się nie wiązać! Mogła nie Kochać! Mogła się nie żenić! Szmata z niej bo dała się wydymac i skrzywidzić Jakim trzeba być małym człowiekiem by tak myśleć

Gość by się jeszcze rozkręcił temat

Gość Wawiak to kobieta
samotna i nieszczęśliwa

Gość a ja mam 20 lat
i też jestem dziewica, obecnie nie mam partnera więc nei mam okazji stracić dziewictwa, ale chyba gdybym kogoś poznała, kogo kogo na prawdę bym kochala i bylibysmy ze sobą jakiś czas i planowaliysmy wspólna przyszłość to pewnie zdecydowałabym się na ten krok... czy to oznacza że bylabym szmatą, bo chciałabym się kochać z kimś kogo kocham i chcę z nim być? ? ? ? ? ? czyli przyrównujesz dziewczynę ktora decyduje się na seks z miłości z ukochanym partnerem do laski która idzie na dyskotrekę i podczas jednej nocy zalicza kilka numerków z róznymi facetami???

Gość i tak jest używana
nie ważne ilu miała

do Takadziewczyna, dziewictwo w tym wieku to nic nienormalnego, w duzej mierze wiaze sie ze statusem spolecznym i ze swiadomoscia seksualna. zauwaz ze najwczesniej wspolzycie seksualne zaczynaja osoby niewyksztalcone lub z biednych rodzin, im status spoleczny wyzszy tym swiadomosc seksualna wyzsza i jesli juz ktos z takich osob zdecyduje sie na wpolzycie to jest to bardzo przemyslana decyzja. Stad wlasnie czas inicjacji sie wydluza, co wiecej przy zakladaniu rodziny osoby swiadome zdaja sobie sprawe ze dziecko jest swego rodzaju \"inwestycja\", nie mozna poniesc sie chwili i zrobic sobie dziecko, trzeba je rowniez utrzymac i zapewnic odpowiedni start w dorosle zycie itd, na to wszystko trzeba miec zabezpieczenie finansowe, opoke w postaci solidnej rodziny. Eh rozpedzilem sie od pierwszego razu to rodziny z wieloletnim stazem :) w kazdym razie to ze jestes dziewica bardzo pozytywnie o tobie swiadczy, pokazuje twoja dojrzalosc emocjonalna. Prywatnie znam kobiete 25latka, bardzo atrakcyjna z dobrego domu i nie narzeka ze nie miala jeszcze pierwszego razu. Nie bede ci wspominal o statystykach inicjacji seksualnych poniewaz moze byc to dojujace, ale opieraja sie na ankietach a niewiele osob jest tak szczerych jak ty a poza tym statystyki te zaniza nieobrazliwie \"pospolstwo\" osob swiadomych jest zdecydowanie mniej, zycze szczescia :) M.

Gość wiedza.
Dp blondyn śląsk A ja uwazam że to nie kwestia statusu społecznego tylko tego czy kobieta trafi na tego swojego czy nie. Oczywiscie mówimy tu o przeciętnej dziewczynie z normalnego domu a nie jakiej patoliogi w wyniku której 15 lata miała kilku kochanków. Utrata dziewictwa nie wiaże się ze statusem bo wtedy ludzie wykształceni tracili by cnotę w wieku 30 lat A tak nie jest Poprostu kiedy czujemy że to ten i jesteśmy tej osoby pewni to się na ten krok decydujemy. Dlatego jedne spotylają tego jedynego w wieku 18 lat a inne 25 lat Status ma dużo do świadomośvci seksualnej a więc do antykoncepcji i świadomego macieżyństwa, natomiast nie odnosi sie do inicjacji seksualnej

Do wiedza....w zadnym ze zdan nie wspomnialem ze status spoleczny jest czynnikiem decydujacym o rozpoczeciu wspolzycia, napisalem ze czas inicjacji jest w duzej mierze zwiazany ze statusem spolecznym. Mam racje tak samo jak i Ty :)

Gość zbik
ja jestem z dziewczyna 6 lat,mamy po 25 i jeszcze nigdy.ja jestem zdrowym facetem i wiadomo ze bym chcial,probojemy,ale ja boli i nic! Co wy na to jestem ciekaw?

Gość jesteś niesamowity
tyle lat z dziewczyną i nic? To się nazywa poświęcenie. Powinniście udać się do seksuologa bo być moze ma jakiś problem pschiczny i dlatego nie możecie się kochać. Chyba że ma jakąś wadę budowy i dlatego ją boli. Tak czy inaczej powiniście ójśc po poradę do specjalisty PS. Jak widać dziewcie nie są tak wspaniałę chyba lepsza sprawdzona niż dziewica niepewna

Gość gusia...
Też mam 23 lata i jestem dziewica, Nie jest mi z tym szczegolnie zle, jestem z tego dumna. Mam chłopaka ale jeszcze nie uprawialismy sexu. Są jeszcze jakies 23 letnie dziewice?:D

A ja myśle, że to żaden powód do dumy. W tym wieku? Straszne. Sorry, ale chyba trzeba mieć problem z urodą, albo psychiką.

Gość A ja myślę że to powód do dumy
fakt że narzeczona była dziewicą bo jak można być dumnym z faktu że kto inny zerżnął ją przed tobą

Wolałbym, by zerżnęło 10, niż nikt, bo przynajmniej taka kobieta zna już swoje ciało, różne rzeczy umie, nie trzeba uczyć i przekonywać. A przecież poprzedni partnerzy nie pozostawili swojego nasienia na trwałe na niej.

Gość przestańcie się ekscytować
onaniści i impotenci marzący o nic-nie-wiedzącej dziewicy:o >Jaka jest różnica między cnotliwą a nie cnotliwą dziewczyną? Różnica kolejowa. Do cnotliwej jest pociąg, a do nie cnotliwej kolejka< :D

Gość to sobie prostytutkę znajdź

Gość izydorka
a mnie mój chłopak zostawił bo byłam niedziewicą :( Był moim 5 i w sumie najlepszym w łózku i z wyglądu, ale chciał dziewicy. Teraz chyba już ma :(

Gość zerżnie ją i będzie szukał
dalej..