Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kobitka

Dwudziestoparolatki chcące miec dziecko

Polecane posty

Gość ciekawska kobitka

Młode mamsusie, lub przyszłe mamausie jak sobie radzicie?

Gość menia21
Cześć. Ja mam 22 lata i bardzo bym już chciała mieć dzidziusia. Zegar biologiczny już bije.

Gość najpierw chcę skończyć szkołę

Gość Oj i my chcemy
niestety to jeszcze nie ta pora... mam 24 lata, jestem w trakcie mgr i nie pracuję moje Kochanie studiuje i pracuje...także jeszcze musimy poczekać

A ja juz skonczyłam studia (licencjat) i własnie staramy się z mężem o bejbi :) w 1 cyklu nic z tego nie wyszło. teraz mam @ więc :D ..... :D

A ja w tym roku zdaję licencjat, w lipcu mam termin i zamierzam zdawać na zaoczne magisterskie. Mam nadzieję że egzaminy wstepne i poród nie pokryją mi się. Dwa egzaminy w jednym dniu to trochę za dużo ;)

ja mam 21 lat i mój instynkt macierzyński jest coraz silniejszy :p

Gość menia21
Ja narazie niemam normalnej pracy. Opiekuje się koleżanki dzieckiem. A w marcu robie kurs paznokci. Więc zaczynam sobie układać życie. Mój nażeczony jutro zdaje certyfikat z Angielskiego. Pracuje. no i widze że też powoli zaczyna myśleć o dzidzi.

ja mam 21 i 2,5 mies córke. Jest super polecam. Mąż wniebowzięty ja też :)

Gość dyrektorka.
ja mam 28 i nie odczuwam zadnych częci dyktowanych instynktem

Gość Menia21
Cześć dziewczynki. Słonko pięknie świeci za oknem, aż się chce żyć, trzeba wybrać się później na spacerek, no i oczywiście po teścik.;););):):)

witam ja mam 24 latka i jestem w 13tc i jestem bardzo szczesliwa oboje z mężem bardzo tego pragneliśmy mamy ustabilizowaną sytuacje finasową i mieszkaniową wiec jest super

Gość Menia21
Cześć Dziewczynki test robiłam i wyszedł negatywny. ale niema co sie martwic widocznie tak miało być. Ale nieukrywam że bardzo bym już chciała być mamusią.:)🌻❤️

Mam 21 lat i za ok.2 tygodnie zostanę mamusią :) Oboje z narzeczonym bardzo się cieszymy i już nie możemy się doczekać :)

Gość Nowa_Aga
Hej dziewczyny dołaczam sie do topiku. Ja mam 20lat moj nazeczony 24 i tez marzymy o dzidziusiu. Jejku gdy widze dziewczyny spacerujace ze swoimi malenstwami to dosłownie nie moge sie napatrzec... oczywiście zaraz pewnie zostane "pojechana" wiem takze że to sa obowiazki nie jestem jakas nastoletnia gówniara... maże o dziecku tak jak moj nazeczony. Mieszkamy juz razem moze nie jest łątwo bo tylko on pracuje a ja narazie sie ucze zaocznie ale wierzez,ze sobie poradzimy bo moge na niego liczyć na cudowna mame która takze marzy o tym,żeby zostać babcia. Ale niestety staramy sie od kilku miesiecy i narazie nic:( ale nie poddaje sie wierze,ze w tym miesiacu sie uda :):):)

Dzień dobry , to niejest głupie Aga że chcesz już zostać mamą wkońcu to normalne i wiek tu niegra roli.Zegaru biologicznego nieda się wyłączyć bo on niejest na baterie. Ale my kobiety które mamy trudności z zajściem w ciąże to napewno się męczymy ale mam nadzieje że kiedyś ktoś tam na górze nam to wynagrodzi.:)

Witam.🌼 Dziewczyny nie ma nic złego w tym że chcecie być mamami. Ja mam 21 lat i mam 7-mio mies. córeczkę. Jest zdrowa i kochana. Poza tym słyszałam że kobiety które decydują się na ciąże w młodym wieku mają z nią mniejsze problemy :) Im się jest starszą tym większe szanse na powikłania.

ja mam 21 lat i prawie 13-miesiecznego synka mamuska no nie wiem czy mlode kobiety maja mniejsze problemy w ciazy :-P :( moja prawie cala ciaza byla \"trudna\" na szczescie wszstko dobrze sie skonczylo zycze powodzenia obecnym i przyszlym mlodym mamom 👄