Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darietta

problem z podłączeniem aparatu do komputera -pilnie prosze o pomoć z góry dzięki

Polecane posty

Gość darietta
nie niestety nic nie ma męcze sie juz znim od miesiąca wiec cos bym znalazła dzieki za pomoc ale chyba nic z tego nie bedzie nie dam sobie rady

Gość klikać
popróbuj jeszcze z usb, bo może się "odłączyło". sprawdź czy TERAZ działają ci inne sprzęty podłaczone przez usb

Gość darietta
nie wiem jak to zrobiłam ale napewno przy pomocy jakuba ikona aparatu pokazała sie ale jak klikam pobierz obrazy to wykakuje mi ze urządzenie jest uzywane ale nie kopuje obrazów

Gość jaktotak*
A ja mam chyba jakiś dziwny aparat :O bo żeby przenieść zdjęcia do kompa to aparat musi być wyłączony, inaczej nie da rady.

Gość darietta
wiecie co jak chce nawiazac łacznosć z urządzniem to pojawia sie komunikat ze urządzenie przetwarzania obrazów jest zajęte lub może być uzywane przez inną aplikację ale ten aparat nic nie robi jest tylko podłączony zadne obrazy sie nie kopiujea nic

no ciesze sie ze wreszcie sie udalo;) musisz czekac i probowac kilka razy i podladuj baterie oraz wylacz inne programy i na pewnoe sie uda je przeslac.jak jest duzo zdjec to czasmi tak sie dzieje wylacznie innych programow oraz naladowanie do pelna bateri powinno pomoc.

Gość jakub z sieci
i probuj do skutko tak to juz jest z niektorymi aparatami i windowsem;)

Gość normalkaaa
Ja też muszę mieć włączony aparat.

Gość darietta
hej niestety cały czas próbowałam i nic wogóle nie chce zaskoczyc wykrywa mi juz teraz aparat ale jak klikam na niego aby pobrał obrazy to wyskakuje mi komunikat ze to urzedzenie jest uzywane przez inna aplikacje i niechce pobrac mi zdjeć a wiem ze jak podłaczyłam pod inny komputer to odrazu po podłaczeniu aparatu pytał sie co ma zrobic czy skopiowac czy cos innego co tu moze jeszcze blokować ten aparat

Gość upupupu

Gość darietta
hej jest może dzis ktoś co zna sie na aparatach cyfrowych i komputerach bo dało mi się podłączyć aparat i komputer niby go widzi ale nie moge skopiowac zdjęć z aparatu na kompa bo gdy klikam prawym klawiszem myszy zozwij sie menu i wybieram pobiez ale o chwili pojawia mi sie komunikat ze uzadzenie jest obsługiwane przez inna aplikacje co jest gane prosze pomóżcie mi bo mam aparat a nie moge z niego w płni korzystac a jest mi to teraz niezbedne

Gość darietta