Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madlen76

odkurzacz- Panowie!!! pomocy

Polecane posty

Gość madlen76

witam jesli sa jacys faceci, moze pomozecie - zablokował mi sie kabel w odkurzaczu hoover telios - moze ktos wie jak go otworzyc?? odkrecilam wszytkie widoczne srubki, ale nadal cos blokuje i nie mogę otworzyc go do końca - pomożcie - albo ON albo JA, nie poddam sie, rozwale, a nie zaniosę do naprawy!!

Gość pf
a panie nie mogą być? :D mwm wprawe w rozkręcaniu swojego odkurzacza :D sprawdż pod przyciskami do włączania i zwijania czy nie ma jeszcze jakichś śrubek.. zresztą jak próbujesz otworzyć pokrywy powinnaś czuć w którym miejscu jeszcze trzyma

Gość RudaHera
Hoover? To jakaś straszna szmira musi być, skoro Ci się głupi kabel blokuje. Ja mam odkurzacz marki Bosh i jestem z niego bardzo zadowolona. Naprawdę nie mam takich problemów, wystarczy wymienić worek. Kupiłam na magicznej planecie. Moim zdaniem lepiej idź do serwisu i nie kombinuj z tym sama. :-)

Gość madlen76
Czy jak naleję oleju rzepakowego do środka to ten kabel się stanie ślizgi i puści ?

Gość syskaaa87
tak

Raczej nie, bęben z kablem zapewne jest na sprężynie, czyli samowciągający i się pewnie mechanizm zablokował.

Domyślam się że zwijak się zacioł... Nie lej tam nic, tylko rozwiń kabel i spróbuj go zwinąć ponownie. Może sprężyna w zwijaku pękła...

Gość madlen76
No i jestem w ciąży