Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Windows Vista

Kto ma już Vistę i/lub Office 2007?

Polecane posty

Office 2007 Enterprise PL już ścuiągnąłem i zainstalowałem a Vista Ultimate PL jeszcze się ściąga (bo jest większa), ściągnie się jutro albo pojutrze;)

ah tak....wy pewnie nawet nie wiecie co to jest windows wista, jesli w ogóle wiecie co to jest windows...w takim razie przepraszam

durnoto nie mysl zobie ze taka inteligentna jestes. kazdy wie co to vista. gwizdaja juz o tym od roku ceponie

Gość ściągaj ściągaj
namierzą cię:D

oczywiście, że nie zapłaciłęm Natomiast co masz na myśli mówiąc o tym, że jest niekompatybilny narazie? To, że zapisuje pliki worda jako docx a nie doc? Tak już mu zostanie;) Jako doc też można zapisać;) A Ty zamierzasz zapłacić?

phi ja to juz dawno mam i nie widze powodu, zeby sie tak podniecać :O

no to i ja już rok temu miałem vistę beta i office 12 ale to byly wersje niestabilne. W sumie to ciekaw jestem kiedy w Polsce skończy się nielegalne ściganie plikow z internetu. Ale narazie takie mnóstwo ludzi to robi, że nie sposób ich ścigać. No a poza tym nawet policja korzysta z pirackich programów. Było o tym niedawo w prasie, że większośc komisariatów ma pirackie oprogramowanie;)

jak nie zaplacisz to nie bedziesz mogla uzywac za miesiac. moj chclopak mi zalatwi mi darmowa na dysku . nie mam zamiaru placic za cos co niczym nie rozni sie od Office 2003... niekompatybilny mam na mysli ze jak otrzymuje maile z zalacznikami napisnymi w wordzie to nie moge ich czasami otworzyc. ale to nie jedyny problem. wiecej problemow sie pojawi potem jak zaczniesz uzywac office 2007 czesciej. jesli tylko dla domowego uzytku to ok... ale ja pracuej z komputerem wiec narazie office 2007 jak dla mnie nie jest dobry

Gość vista
Ja tez mam Viste i rzeczywiscie czym sie tu podniecac? Polowa programow ci nie bedzie chodzic jeszcze, poza tym zobacz czy ci drukarka bedzie dzialac. Jeszcze za wczesnie na Viste/

Gość ściągaj ściągaj
mnóstwo ludzi ściąga z Internetu pliki i jakoś nie namierzają do czasu. Wiesz ze to zwykła kradzież

Gość lololo
Ja prowadzę sklep komputerowy i jeden z klientów uparł się ostatnio na Vistę. Po zainstalowaniu okazało się, że nie można ściągnąć sterowników do płyty głównej, grafiki itd. Nie działał też czytnik kart pamięci. Drukarka też nie działała :o Za wcześnie na Vistę.

ale ja tak z ciekawosci i dla zapoznania się przeciez to sciagam i instaluje, mam dwa komputery. jeden dziala sobie na xp i office 2003 a na drugim testuje sobie te nowisci;)

Gość lololo
Mi się Vista podoba wizualnie. Super to wszystko zaprojektowali, ma sporo fajnych funkcji, ale wkurza mnie to, że nie można było wszystkiego zainstalować.

Przed styczniem miałem (120 zł) Działała tak ze szkoda gadac. Trzeba miec zajebiscie dobry komputer aby smigała good :)

Gość lololo
No my ją instalowaliśmy na kompie z dwurdzeniowym procesorem, 1GB pamięci, 250GB dysk itd