Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autoreczka topicu

TELEKOMUNIKACJA POLSKA czyli TP SA

Polecane posty

Gość autoreczka topicu

Jak widać coraz więcej ludzi rezygnuje z usług tp sa Tymczasem ja mam problem z podłączeniem telefonu stacjonarnego w domu . Wszelkie prośby nie maja większego znaczenia jak widać Trwa to już ok 6 miesięcy i żadnych efektów Dlatego dziwi mnie zaistniała sytuacja patrząc na spadek liczby klientów . Cała moja rodzina zrezygnowała , znajomi, nawet firmy itd... więc gdzie sens ich odmowy

Gość autoreczka topicu
Dodam że mieszkam w domku podłaczenie znajduje się przed bramą wjazdową na posesje to jest 7 metrów przyłaczenia do budynku Panowie którzy zjawili się stwierdzili że to duże koszty ''przekopania'' Stwierdziłam iż sama to zrobię , proszę tylko o doprowadzenie kabelka No to spisali coś i tak przepadli do dziś Dodam że w miejscu zamieszkania mam siedzibę firmy Więc dalej pytam gdzie sens

Gość autoreczka topicu
Ogólnie brak poszanowania dla klienta Nie mam zamiaru mieć nic z nimi wspólnego Nikt nie będzie robił łaski w tych czasach

moj brat ma slup telefoniczny na swojej dzialce a tpsa 200 metrow kabelka tpsa miala by dociagnac. koszt oszacowano na 5 tys. hahahahaha. nie oplaca sie teraz miec telu w tepsie zwlaszcza jak wyszla oferta domowy u operatorow w sieciach komorkowych polaczenia w tej samej cenie do sieci operatora taniej i przede wszystkim nie placis sie 50 zl za abonament w ktorym nic nie ma.

Gość autoreczka topicu
Dokładnie już rozmawiałam w sprawie telefonu komórkowego Więc też skorzystam z ich usługi :)

Gość leosśś
no cóż takie czasy, TP juz dawno straciła wielu klientów ,w tym mnie,kiedy oferta Multimo bardziej przypadła mi do gustu niz TP.Interenet chodzi szybciej za miejsza cene niz w TP.

Gość ja też olałam tp
50 zł abonamentu? za co mam im tyle płacić.... mam neta z sieci osiedlowej z super hubem, więc zakupiłam router i tym sposobem podłączyłam zwykły telefon do telefonii internetowej..... brak abonamentu.... w sieci mam rozmowy zupełnie za free... dlatego namawiam znajomych, rodzicom już zainstalowałam to samo, a na pozostałe stacjonarne 9gr brutto.... mówić ci od 3 miesięcy nie mogę wygadać 20 zł