Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 18

ESCAPELLE- srodek po

Polecane posty

Gość malutka 18

dzis bylam u gina. przepisala mi tabletki "po"- ESCAPELLE. powiedziala ze sa nowe i niedawno weszly na rynek... cena 72 zl kupilam i szybko zażyłam ... nie wiem tylko czy sa one na tyle dobre... wszedzie na forum widze tylko POSTINOR ale nic o tym co kupilam.. pomocy...z gory dzieki

WITAM . SPOKOJNIE JA ZAŻYWAŁAM JUŻ ESCAPELLE . TO JEST TO SAMO , CO POSTINOR , Z TYM , ŻE JEST TYLKO JEDNA TABLETKA. W MOIM PRZYPADKU POSKUTKOWAŁO . JA ZAŻYŁAM JĄ 13 GODZ PO..SYTUACJA BYŁA O TYLE NAPIĘTA ŻE TO BYŁ ŚRODEK CYKLU. POZDRAWIAM I ŻYCZĘ POWODZENIA NA PEWNO ZADZIAŁA

Gość malutka 18
uffff ulzylo mi troszke ... widze ze znajduje sie tu jakas bratnia dusza :) tylko nie wiem czy mi na 100% sie to uda.. bo to byla 37 h

Gość cóz .są kobiety dla których
tyle że jest droższa od postinoru więc nie wiem czemu lekarz wypisuje droższe...

Gość malutka 18
mi to zapisal.. powiedzial ze ten srodek wszedl na rynek niedawno.. kosztowal na poczatku ok 60 zl a teraz 72

Gość MAŁA89 POMÓŻ PROSZE
ile ten środek działa??

Gość malutka 18
jak ile.. go trzeba zażyć do 72 godz... a jak dlugo dziala to naprawde nie wiem

DZIAŁA DO 72 GODZ. Z TYM ŻE IM PÓŻNIEJ GO ZAŻYJESZ TO JEGO SKUTECZNOŚĆ AUTOMATYCZNIE SPADA . JUŻ W OSTATNIEJ DOBIE CZYLI 3 JEGO SKUTECZNOŚĆ WYNOSI 87%. ALE I TAK UWAŻAM ,ŻE TO JEST BARDZO DUŻO. A POZA TYM JAK MA ZADZIAŁAĆ TO NA PEWNO TAK BĘDZIE. I TAK CI SIĘ PEWNIE SPÓŻNI OKRES ,ALE TO ZE WZGLĘDU NERWÓW I CZEKANIA . TRZYMAJ SIĘ

Gość malutka 18
fajnie.. kurde.. troszke sie denerwuje.. ale powoli zaczynam sobie wbijac do glowki ze dziecko to przeciez nie kocniec swiata... pewnie moja mamus by nie byla zadowolona zresta jak pewnie kazda.. ale nic nie poradze.. a dziecka za nic w swiecie nie zabije- aborcja. zastanawia mnie tylko to czy musze czekac na okres czy sa jakies inne objawy dzieki ktorym bede wiedziec ze nie jestem w ciazy... nie mowie tu np o testach...

Gość malutka 18
zauwazylam tez ze moja widzielina jak byzasychala... az dziwne.. zawsze byla leista a teraz jakas taka dziwnanawet nie mam do czego tego porownac.. 0 wilgotosci

Gość malutka 18
o mam porownanie.. wyglada jak skora.. a moze to jest skora.. :/ kurde ja juz sama nie wiem :(

DZIEWCZYNO TYLKO NIE WMAWIAJ SOBIE DZIWNYCH RZECZY.ZA KILKA DNI BĘDZIE CI SIĘ WYDAWAŁO ŻE JESTEŚ W CIĄŻY .TE CYFERKI TO PEWNIE TWÓJ WIEK? .JA JESTEM DUŻO STARSZA I TROCHĘ DOŚWIADCZENIA MAM, POZA TYM JESTEM JUŻ OD KILKU LAT MAMĄ. NAJLEPSZYM ZAPRZECZENIEM LUB POTWIERDZENIEM ,ŻE JESTEŚ LUB NIE W CIĄŻY SĄ JEDNAK TESTY. TAK ŻE RADZĘ CI, WTYCH DNIACH CO BĘDZIESZ MIAŁA SPODZIEWANY OKRES, ZRÓB SOBIE PO PROSTU TEST, TO BĘDZIESZ SPOKOJNIEJSZA

Gość malutka 18
moze naprawde sobie wkrecam.. ale naprawde zamiast wydzieliny mam takie cos jak by skora , taka jak sie zedrze skore cos w tym stylu :/

Gość tusiacek
a czego sie spodziewasz.. te tabletki bardzo ingeruja w twoj organizm, to zupelnie normalne ze wydzielina jest inna...

Gość malutka 18
kurcze.. czy wystapa mi jakies skutki brania tego srodku ?? ja jego.. wzielam go 2 dni temu a do tej pory nie wystapilo zadne krwawienie.. dobrze sie czuje itd... czy jestem w ciazy?? blagam pomozcie

Gość 333
Witajcie. Pewnie jestem jedną z miliona dziewczyn, które piszą o tym samym, ale potrzebuje pomocy. 8 dni temu wziełam escapelle i do dnie dzisiejszego nie wystąpilo u mnie krwawienie. Są natomist inne objawy: mdłosci, bole glowy i podbrzusza. Dzień w którym miałam wpadke byl 23 dniem cyklu. Prosze o info jakie jest prawdopodobieństwo ze jestem w ciązy?? Ginekolog u którego bylam powiedzial ze test moge zrobic dopiero za tydzien a ja tak bardzo sie denerwuje. Pozdrawiam.

Gość malutka 18
to masz to co ja..tez bralam escapelle... ale 3 dni temu.. okres powinnam dostac 6 marca... a z tego co wiem powinno wystapic jakies krwawienie tak jak u dziewczyn po wzieciu postinoru :/ kurcze sama nie wiem.. pomocy

cześć! To wcale nie jest reguła , że musi wystąpić krwawienie . U mnie było tak . Escapelle wzięłam 14 grudnia planowany okres to 4 stycznia. Pojawiła się ciotka 24 grudnia, czyli długo przed terminem spodziewanej . A następne krwawienie było 24 stycznia. Więc dzisiaj mogę przyjąć , że to był okres , bo w planowanym terminie czyli 4 stycznia nie było nic

Gość malutka 18
ufff ulzylo mi troszke.. dzis mi bylo troszke niedobrze :/ jakos tak na wymioty mnie bralo.. czesto tez chodze do lazienki siusiu :( czy to normalne po tych tabletach??

Będziesz miała tak dopóki nie zrobisz sobie testu i nie uspokoisz swojego sumienia . A ty myślisz , że mi się tak nie robiło. To wszystko siedzi w twojej głowie i stąd takie objawy

Gość malutka 18
ja sobie tego nei wciskam bo to mialam... mialam normalnie takie jakies mdlosci.. ale przeciez jak bym byla w ciazy to napewno nie wyszly by mi mdlosci po 6 dniach :D :D pewnie to jest przez te tabsy...

Ja ci przecież nie piszę , że Ty sobie to wmawiasz. Taka jest psychika i nic na to nie poradzisz

Gość malutka 18
mdlosci mialam tylko przez jakis czas w ciagu dnia... teraz jest juz wszystko ok... nie wiem czemu plamien nie mam... wszystkie co czytam to mialy... moze to jest u mnei spowodowane tym ze 6 mialam okres..skonczyl mi sie 12 ... 14 kochalam sie z chlopcem... 16 wzielam tabletki...a od 12 do 16 to tylko 4 dni.. wiec moze dlatego nei mam jescze plamien :( nie wiem sama.. jak narazie probuje o tym nie myslec bo bedzie i sie spozniac okres :/

Gość malutka 18
no niestety... ale ja wolalam poswiecic te 72 zl za ta 1 tabletke niz za te 4 i pozniej pilnowac czy przyjme kolejna czy tez nie na dany czas :) no i zeby jej nie zwymiotowac itd

Gość malutka 18
alez ja nie odzczułam ze na mnie siadles/as :) poprostu tak tylko sobie mowie :)...

Gość sovhfuv
postinor duo kosztuje 74 zł za 2 tabletki.. wczoraj kupowałam. co do escapelle to lekarz powiedział mi że jest nowa pigułka po, ale ma już 4 ciąże po escapelli, a po postinorze żadnej więc poleca postinor.

Gość malutka 18
mozeliwe ze mial ciaze po tym tak samo moze mieci po postonorze jk sie wezmie go za pozno...