Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka 18

ESCAPELLE- srodek po

Polecane posty

Gość malutka 18
kurcze mam nadzieje ze mam racje :) bo ja wzielam escapele po ok 40 godz... i mam nadzieje ze to nie bylo za pozno :)

Gość malutka 18
kurcze ide jutro po bobo test....bo zwariuje chyba :(

Gość malutka 18
juterko z ranca ide do apteki i kupuje.. a bobo test jest najlepszy czy sa jakies lepsze ?? i ktore wykrywaja ciaze po 8 dniach

Gość malutka 18
no kochani.,.. wlasnie zrobilam test ciazowy :) :) jestem szczesliwa.. "brak ciazy" - mam nadzieje ze ten "bobo test" dobrze wykryje ciaze po 8 dniach :) ... jest wyrazna 1 kreska juz od ponad 10 min :) a jednak- escapelle gora!!

Gość pupuud
malutka a jak doszło u was do wpadki? pękło? zsunęło sie? co do testu najlepszy jest Quick View, wykrywa najwczesniejszą ciażę

Gość malutka 18
mam pytanko.. dzis a dokladnie po 17 dniu od wzieciu tej tabletki dostalam krwawienie.. a z nim wyszla ze mnie doslownie jakas skóra :-/ co to moze byc?? okres powinnam dostac 6 lub 8 bo jak wiadomo luty byl krotszym miesiacem.. ale co do skutków ubocznych po escapelle to tylko bylo mi niedobrze :/ zadnego krwawienia.. i nie wiem co mam mysle z tym dzisiejszym :/ czy to zaliczyc do tego krwawienia po escapelle czy do mojego normalnego okresu ... pomocy pupuud- zsunela nam sie prezerwatywa a doszlo do wytrysku.. z tego co moj facet mwil jego nasionka zostaly w gumce no ale nigdy nie ma 100 % pewnosci :)

Gość loko
Mielismy odsyc niewiarygodna przygode z dziewczyna poneiwaz pekla nam miesiac temu prezerwatywa.Ona zazyla postinor,wszystko skonczylo sie dobrze,ale kurna wczoraj zdazylo sie to samo z ta samo ekstra safe prezerwatywa durex.Niestety mam trudna sytuacje spoleczna i musi zrobic to ponownie.teraz lekarz dal mi recepte na escapelle.Co o tym myslicie?Czy jej cos grozi?Pozdrawiam

Gość malutka 18
no escapelle to jest taka sama tabletka jak postinor tylko ze jest w opakowaniu 1 tabletka :) ogolnie to trzeba ja wziąć jak najszybciej.. no ale to normalne :) pozdrawiam

Gość agusiaq117
mam pytanie współżyłam z chłopakiem w 16 dniu cyklu (pękła nam gumka) wżięłam escapalle po 19 godzinach ...występowały objawy takie jak mdłości bóle brzucha i po 10 dniach krwawienie z bólem podbrzusza ...i własnie czy plamienie oznacza że lek zadziałał ???bardzo proszę o odpowiedź !!!!!!!

Gość załamana89
witam mam strasznie ważne pytanie. wczoraj kochałam się s moim chłopakiem no i... prezerwatywa pękła w najgorszym momencie i wszystko zostało we mnie. następny dół to to ze było to idealnie 14 dnia cyklu choć mam nieregularne. escapelle wzięłam po 16 godzinach. jak myślicie zadziała czy nie... proszę odpowiedzcie

Gość iha21
Nie rozumiem niektórych dziewczyn, to po co się kochacie skoro później panikujecie czy aby nie jesteście w ciąży? Sex to poważna sprawa i to odpowiedzialne osoby powinny podejmować się tego a nie panikary !! od 8 miesięcy jestem mam wspaniałego synka,sex dla nas był cudowny i oboje zdawaliśmy sobie z tego sprawę,że może być ciąża ale NIGDY by mi nie przyszło do głowy(jak by się "to" stało pękła prez czy coś podobnego) zażyć lek,który by spowodował ,że do tej ciązy by nie doszło.

Gość Byłam w ciąży mimo wzięcia esc
pelle po 40 godz. Cieszylam sie, jednak to nie trwalo dlugo, poniewaz w ciezkim stanie trafilam do szpitala, mialam krwotok wewnetrzny a ciaza okazala sie pozamaciczna. Na drugi dzien juz bym nie zyla... Dziewczyny nie beirzcie tego dziadostwa:-(

Gość Michał Zaradny
Witam Jeżeli stosowana przez Was metoda antykoncepcji zawiodła najbezpieczniej jest przyjąć tabletkę antykoncepcji awaryjnej. Antykoncepcja awaryjna jest bezpieczną i skuteczną metodą zapobiegania ciąży po niezabezpieczonym stosunku. Chociaż może być stosowana do 72 godzin (3 dni) działa najbardziej efektywnie po zastosowaniu w ciągu pierwszych 12 godzin po stosunku. Działanie takiej tabletki polega na zablokowaniu owulacji, czyli procesu uwalniania się komórki jajowej oraz uniemożliwieniu zagnieżdżenia się zapłodnionej komórki w ścianie macicy. Więcej na ten temat na www.wpadka.pl Pozdrawiam ---- eRzecznik serwisu www.wpadka.pl masz 72 godziny Konkurs na najlepszego DJa Polski, poleca DJ S.K.Pelle sprawdź www.wpadka.pl/konkurs