Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uczucia_22

doradź mi, nie wiem co mam o tym mysleć

Polecane posty

Gość uczucia_22

Kochasz mnie? Kocham Cię. Ale bądź ze mna szczery . Kocham Cię w 90 % . Bo nie moge powiedzieć, że kocham Cię całym sercem, bo tak naprawdę nie wiem, czy bedziemy ze sobą na pewno , i przez cały czas. Napiszcie co o tym sądzicie? To ma sens? Jesteśmy ze sobą 3 lata.

Gość po co zakładasz nowy topik
???

Gość arturroo gatttii
wszystko ma sens...po prostu juz Cie nie kocha lae chce popukac...tyle:classic_cool:

Gość od dawna wiadomo
że do pomiaru uczuć należy dysponować suwakiem logarytmicznym

chyba sobie żartując jeszcze zadając nam pytanie? 3lata razem i On mówi, że nie wie czy kocha, a Ty jeszcze nie wiesz co o tym myśleć?

Gość łączenie tematów
19:41 nunaa_22 Zawiódł moje zaufanie... Ja nic nie odwaliłam, na mnie sie nie zawidódł Pytam...nie chcę podejmować pochopnych decyzji 19:48 zalezy mi mialam podobna sytuacje... bylismy ze soba 3 i pol roku tylko to ja zaczelam miec watpliwosci bo on sie nie staral i to ja przestawalam kochac i nie bylo tego 100%. jezeli chcesz z nim byc staraj sie poki nie jest jeszcze za pozno. my niestety sie rozstalismy, a on obudzil sie ze mu zalezy w momencie kiedy ja powiedzialam definitywnie koniec 20:17 nunaa_22 dzieki za radę Nie będę sie starac,ponieważ to on mnie zawiódł, i to on powinien sie starac,by to naprawić...tylko najgorsze jest to, że ja mam cały czas te złe chwile przed oczyma, ..cały czas mysle o tym co złe. Nie wiem, co mam robić ..już nic nie wiem. Idę po piwko, może sie odsresuje chociaż na chwile 20:37 nunaa_22 Jeszcze raz dzieki "zależy mi" . Założe nowy topik z tym samym problemem , tylko inny temat, bo mało osób włącza się w rozmowę. A zależy mi na obektywnym spojrzeniu na tą sprawę pozdrawiam

Gość zzaa
Miłość to obłuda którą kobiety oszukują mężczyzn W życiu pięć kobiet opowiadało mi jak mnie kocha powiedziałem tylko jednej z nich kocham cię. Skutek? Nagroda? Po kilku miesiącach kiedy brakowało mi czasu przez pracę, weszłe za przepropszeniem (też przez nią ) w wielkie g... z którego wyszłem, zaczynało się ładnie układać. Nagle usłyszałem "zwracam ci wolność". I po dwóch czy trzech dniach miała "oficjalnie" "nowego chłopaka" Słowo kocham w ustach kobiety to OBŁUDA!!!!

Gość aniii7
Nic z tego nie będzie!!! Nie marnuj swojego czasu, nie potrafi po trzech latach powiedzieć czy chce być z Tobą czy nie?? Sama sobie odpowiedz. Szkoda Ciebie, bo domyślam się, że łatwo Ci nie będzie go zostawić, ale minie jeszcze rok czy dwa i on to zrobi, bo pozna jakąś inną z którą chciałby być na zawsze... Co wtedy zrobisz? A jeśli tak zrobi po 5 latach? Skoro mówi, że kocha na 90%, to nie kocha wcale- lubi Cię, nie licz na więcej. Pozdrawiam. Ania