Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja juz to wiem

CO TO JEST POLITYKA???? ja juz to wiem

Polecane posty

Gość ja juz to wiem

Syn pyta ojca: -Tato co to jest POLITYKA? Ojciec odpowiada: -Zobacz ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTA, twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, wiec jest RZĄDEM, dziadek uwaza zeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIAZKIEM ZAWODOWYM , nasz pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby tobie lepiej sie wiodło! Ty jestes LUDEM, a twoj młodszy brat ktory lezy jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!!! Zrozumiałes synku? Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi sie z tym wszystkim przespac. W nocy budzi go płacz młodszego brata, który narobił w pieluch i drze się w niebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma robić poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale ze spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią tato, a dziadek sie temu przyglądał przez okno. Wszyscy byli sobą tak zajęci, ze nie zauwazyli chłopca w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta synka: -Synku, mozesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA? -Tak!! odpowiada syn. KAPITALIZM wykorzystuje klasę robotniczą, ZWIĄZKI ZAWODOWE sie temu przyglądają, podczas gdy RZĄd śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ lezy w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!!

Gość to ja sie
tu produkuje a wy nic?