Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heyaka

SEX ORALNY-nie moge sie przemoc /

Polecane posty

Gość heyaka

moj partner juz kilkakrotnie zaczynal od tej strony. mnie to jakos obrzydza. ale mimo to chcialabym zeby mnie pociagalo. jak wy macie? czy ja jestem dziwna? i co zrobic zeby bylo inaczej?

Gość nic na siłę
a tak na marginesie to ile masz lat?

Gość bardzo dziwne
To raczej dziwne, bo w końcu oral jest elementem gry wstępnej. Podczas pieszczot specjalnie unikasz tego miejsca?

Gość MalaMisiaPysia
Boze..nie wiesz co tracisz!! Ja sama mojego faceta rozbieram bo mam o chote:D Napewno punkt pierwszy : musi byc czysty i pachnacy - zaciagnij pod prysznic i umyj dokladnie. Punkt nastepny : wez bita smietane albo sos czekoladowy - polej go i zacznij zlizywac.. Czysty polany sosem lub bita smietana bedzie smakowal bita smietana.. slodko i przyjemnie.N Najlepiej niech lezy, zebys sama mogla kontrolowac na poczatku.Zreszta jak bedzie patrzyl to mozesz sie czuc nieswojo. Jak zrobic zeby sie spodobalo? Widzisz..jak Ty mu robisz to on jest wtedy taki BEZBRONNY.. i wiesz ze sprawiasz mu naprawde wielka przyjemnosc !! Czy to nie jest zachecajace??

Gość heyaka
24. nie unikam. nie mam nic przeciwko pieszczenia tych miejsc za pomoca rąc, ale mam wielekie opory przed kontaktem: penis-usta.

Gość MalaMisiaPysia
heyaka : wiem o co chodzi.. za pierwszym razem tez tak mialam.Moj pierwszy facet ze tak powiem troche mnie do tego zmusil ale nie zaluje teraz. Zawiaz mu oczy zwiaz rece..mozesz sie krzywic ,wić ale przynajmniej udawaj ze Cie to kreci!! Zaden facet nie chce zeby panna z niesmakiem robila cos co jest takie super:/ (dla niego). Tak samo jesli on Ci robi .. jak bys sie czula gdyby jeczal ze nie chce ze skwaszona mina zmuszal sie ? Najgorsze co moze byc :D

Gość to tak samo jak ja
i watpie czy kiedys dam rade ;/ jakos mnie to obrzydza niesamowicie niewiem czemu .Pozatym

Gość hejaka
dzieki za rady... chce z nich skorzystac. mi na serio zalezy.. ale nie wiem... to samo jest z drugiej strony.. nawet po wspolnym pryszicu.. mam niechec i np obawy, ze moj zapach i sluz beda dla niego wsteretem :/

Gość buhahahahah
bo to zalezy od faceta .Niektorych to brzydzi a niektorych nie

Gość o LODZIARY
hheh niezle

Gość MalaMisiaPysia
hejaka : moj facet dobiera sie nawet jak nie jestem po kapieli i ja mam stres i obawy czy > tam < jest ok ale....jego to NIE OBCHODZI. Widzisz bo to polega na tym..ze wlasnie TO najbardziej kreci. Nie ma sie czym przejmnowac:) :) :)

Gość nie lodziary tylko lodolamacze
;) jak cos

a ja na przykład nie przepadam za seksem oralnym ale nie uważam, zebym z tego powodu była jakas dziwna :P mam chyba za wrażliwą łechtaczkę i przy orgaźmie mnie wręcz boli wiec nie lubie tego :P o wiele bardziej lubię orgazm pochwowy :classic_cool:

Gość MalaMisiaPysia
Ja nie przepadam jak..nawet jak sie umyje to z majt czy bokser cos sie mu poprzykleja.. :D :D :D :D

Gość Moj chłopak chce mi zrobić
minetke ale ja sie najbardziej obawiam tego śluzu... wiadomo że przy takich rzeczach się on pojawia i tylko z tego powodu mu na to nie pozwalam bo poprastu sie tego wstydze chociaz to normalne :(:(

Gość Daria 99
śluz kobiety zdrowej i utrzymującej higienę jest prawie bezzapachowy, jeżeli spełniasz te warunki nie musisz sie niczego obawiać.

Gość MalaMisiaPysia
Pomysl sobie ze... jest glodny i olej to :D :D :D :D

Mojego faceta kręci ten śluzik, który się u mnie pojawia (oczywiście przed samym faktem idę się dokładnie umyć, że było wszystko ok i pachnąco). Powiem Ci założycielko, że na początku też miałam tak jak Ty, z jednej strony chciałam, a z drugiej brzydziłam się. Teraz nie mam żadnych oporów i nawet czasem poeksperymentuję, a mojemu miśkowi strasznie się to podoba. Ja osobiście natomias nie lubię tzw. minetki, mam chyba tak jak teoria za wrażliwą łechtaczkę. Ale, że mój ukochany bardzo ją lubi, to mu pozwalam na chwilkę :P

eee ja tam wogóle oralnego nie lubię :P jakoś mnie to nie podnieca raczej i dla mnie to żaden seks :P ale za to uwielbiam robić loda ;) of kors tylko mojemu M. :classic_cool:

Gość heyaka
dzieki dzieki ;)dzis sprobuje hehe

Gość MalaMisiaPysia
teoria : a oralny to nie to samo co lodzik :D ??? Bo nie czaje, pogubilam sie.

to samo ale właśnie pisze, że nie lubię oralnego jesli chodzi o moją osobę ale lubię pieścić oralnie mojego M. ;)

Gość MalaMisiaPysia
Mam podobnie od jakiegos czasu.. ciekawe czemu ¤_¤

ja mam tak odkąd pamiętam i tez nie wiem czemu ;) może mam za wrażliwa łechtaczkę ?? :classic_cool:

a ja mam odwrotnie wolalabym zeby on mi ... ja jemu zreszta tez robie , no ale bardziej mnie podnieca jak on robi mi :D

Gość Kasia z PiSu
A mnie juz nic nie podnieca oprocz Ojca Tadeusza i jasnych promieni Warszawy braci K.

no nie moge :P tam gdzie seks tam i Teorka:P

hmm zreszta ja tez tu zajrzalam a sie czepiam nie ? :P

Figaa ---> ja tez nie mogę :P tam gdzie Teorka tam zaraz Figaa :P :P Allegra --> 🖐️

Gość stop oral
tylko nie szanujące się laski lubią oral