Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ina29

Jaki kupić sobie telefon?

Polecane posty

Hejka, jestem na kupnie telefonu komórkowego, może mi coś doradzicie? Myślałam, o MOTOROLI V3?? Może macie jakieś propozycje, znacie jakieś fajne telefoniki? Czekam...

Gość min0023
Z tego co wiem to ostatnim krzykiem mody jest telefon Samsung VP-963, jest swietny, ale nie wiem czy i gdzie mozna go dostac :(

ja mam V3 i to co wypisują na jej temat na necie jest wg mnie nieprawdziwe ;) tzn to, ze sie psuja itd itp fakt ma mało pamięci ale mi telefon służy do komunikowania się a nie do przechowywania na nim setki zdjęc, mp3 i innych pierdół ;) także ja polecam V3 ;)

Gość moze tak moze nie
A mi się najbardziej podobaja: -NOKIA 7373 -Motorola v3 (ale zlota D&G) -Nokia 8800 Sirocco version (taka mam) :D

I zadowlona jesteś z tej motoroli? Fajna jest, fajen ma funkcje? Mi nie chodzi mi, żeby miał duża pamięć, bo ma cyfrówkę, to mi tak to nie jest potzrebne, ale podoba mi się z wygląda, ale nie wiem czy jest na czasie, jeśli chodzi o funkcje?

no ja jestem zadowolona ważne że dzwoni i wysyła smsy ale wiem, ze ma aparat, kamere, odtwarzacz mp3 i cos tam jeszcze i tylko 5 kb miejsca wiec malutko ale ja aparatu i innych wogole nie używam

sorry chyba ma 5 mega :P zresztą nie wiem :P no i ma blutacza i coś tam jeszcze :D

Gość *fajny*
Nokie i Sony Ericsson

wiem, ze nokie sa najlepsze, sony ericson nie! mam teraz nokie, ale chce zmienic

Gość kup sobie pejdżer
albo łoki-toki

haha ja mam dylemat, wiec chce rady, a nie jakis smiesznych docinkow, bo loki-toki raczej telefonem komorkowym nie jest, to moze czas zaczac myslec i nauczyc sie czytac ;]

Który z telefonów ma blokadę połączeń i smsów?