Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aneczkaaaaaa

Stosunki miedzy swatami....

Polecane posty

Gość aneczkaaaaaa

Witam Wszystkich! Chcialabym sie zapytac jakie sa stosunki Waszych rodzicow z rodzicami Waszych polowek mnin. swatowie . Czy sie spokykaja rodziny , czy sie lubia , czy tylko u mnie wyglada to tragicznie . Bo moi rodzice to prosci ludzie , a mama mojego meza to dama a ojciec mimo ze pijak tez wielki mi pan. Nie szanuja moich rodzicow i uwazaja ich za nic , jednoczesnie wywyzszajac sie swoim bogactwem , bo moi rodzice do bogatych nie naleza . Ale naleza do ludzi dobrych , goscinnych i nie konfliktowych czego o nich nie mozna powiedziec . A jak jest u Was ?

wiesz mi sie wydaje ,ze takie przyjacielskie stosunki,to tylko w filmach mozna zobaczyc i tylko w nielicznych przypadkach,wiec nie przejmuj sie .

Gość usa-ko-sama
Rodzice moi i mojego chłopaka nie mieli jeszcze razem "starcia", ale znając ich charaktery sądzę, że nie byłoby problemu. Moja mama jest bardzo kulturalną osobą, nawet jeśli kogoś nie lubi to zachowuje się w stosunku do niego chłodno ale bardzo kulturalnie, nie można jej nic zarzucić, natomiast mój ojciec to osoba bardzo towarzystka, z każdym się polubi:) Mama mojego chłopaka to również bardzo kulturalna osoba, nikogo nie traktuje protekcjonalnie, jest bardzo miła. Jego tato to miły człowiek, również towarzystki. poza tym nasi ojcowie się znają, rozmawiają ze sobą i wiedzą o nas;) dlatego ze zwrotów per "Pan" przeszli kiedys na "ty":) Oboje rodziców mojego chłopaka pracuje, a mój tato nie, ale nie sądzę, żeby to im kiedyś przeszkadzało. Wszystko zalezy od charakterów ludzi, ich wychowania i kultury osobistej.