Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mona-84

SUWAŁKI - Przyszłe Mamy - ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość Mona-84

HEJ KOBITKI Chyba zostanę mamą. W poniedziałek ide do gina Jak któraś jest z Suwałk i zostanie w tym roku mamusią to zapraszam na pogaduchy. Pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Paaaa

Gość Mona-84
Widze że chyba w suwałkach nie ma żadnej mamusi. A może jednak sie ktoś znajdzie, kto tak jak ja urodzi w tym roku bobasa...............

Witaj Mona. Ja miałam też podobnie. Chciałam założyć topik dla podlasianek i nici z tego wyszły. Dziewczyny z naszych terenów chyba nie bardzo kwapią się do pisania . Pozdrawiam

Gość Mona-22
Albo rzadko siedzą na necie. Trzeba to zmienić, tylko nie wiem jak Też pozdrawiam serdecznie

Ja też nie miałam żadnego pomysłu i tak się skończyło . Pa

Gość Moniśka_22
No ja też żałuje, a zawsze to można by było jakieś kontakty nawiązać A tu nic Zostawiłam już kilka razy ten adres na czatach, ale to raczej nie wiele daje Ale sie nie poddam Pozdrawiam

Gość Moniśka_22
Wiesz Magda ja sobie na razie nie mogę wyobrazić siebie z takim bobaskiem w ramionach Ale to piękne

Gość Moniśka_22
heh, ale ja nie wiem jak, na razie to dopiero zaczynam tu pisać

Gość Kasiulka 1978
Witam, a z Łomzy może być?

Gość Kasiulka 1978
uuuuuuuuuuuuuuu, widzę, że zrezygnowałyście. Więc jeśli nie mam odpowiedzi czy mogę, to uznam, że mogę. Mona-84 moje gratulacje. ja dopiero zaczynam sie starać, dokładnie od marca.

Gość Kasiulka 1978
Witam, jednak nie poddajecie się dziewczyny. To super. Jeszcze nie juestem przyszłą mamą, nie no źle napisałam, jestem przyszłą mamą. Narazie się wspomagam folikiem, staram się zdrowo odżywiać, chodzę na ćwiczenia, żeby się trochę wzmocnić. Starania zaczynam od marca czyli już niedługo i naprawde nie mogę się doczekać. Wiem, że to może potrwać, ale jestem pełna optymizmu. Całuje dziewuszki

Gość renata_75
Witam Suwalczanki zaglądam tu już od 2 mies a tu taka niespodzianka, nareszcie ktoś swój.

Gość upupupupupupp

Szczerze mówiąć to ostatnio tu mało zaglądałam bo sie rozchorowałam, Byłam u lekarza w Suwalskiej przychodni na Waryńskiego - wizyta była taka że szkoda gadać, zrobił mi USG na którym i tak całee g było widać (sprzet jakiś przedwojenny) i odesłał do domu z receptą na kwas foliowy i żelazo. Kazł mi za 2 tygodnie przyjść, nawet nie był pewien czy ja jestem w ciąży, a skoro to powiedzmy wykluczał, to mógł chociaż zastanowić się dlaczego @ mi sie spóźnia. Więcej tam nie pójdę. To był ostatni raz. On tylko tabl antykoncepc umie wypisywać: ile opakowań? - dziękuje- Dowidzenia Tak że z pierwszej wizyty jestem niezadowolona, ale i t6ak wiem że jestem w ciąży. Właściwie to sie z moim chłopakiem wcale o dzidziusia nie staraliśmy, po prostu jakoś tak wyszło, krótko mówiąć wpadliśmy, ale oboje sie cieszymy, troszke gorzej z jego rodzicami

Ja tu sie tak rozpisałam, a tu nikogo nie ma, no ale dziewczyny, zapraszam, obhojętnie skąd jesteście, aby północno - wsch Polska, nas jest tu tak mało Ja mam termin na około 22 Pażdziernika (a więc dziś jest prawie 4 tydzień) Czekam na was kobitki, chociaż sobie ponarzekamy toszke i podzielimy sie swoimi spostrzeżeniami,,

No ładnie wszystkie sie zmyły. To na razie będe chyba sama do siebie pisać Już chyba prawie wyzdrowiałam, tylko kaszel jeszcze mnie męczy, na pewno męczy też mego dzidziusia :( tak mi go szkoda, staram sie jak najdelikatniej kaszlać, w miarę możliwości, ale to nie jest łatwe

Gość renata_75
Hey wszystkim U mnie to już 15 tydz termin na sierpirń, pierwsza dzidzia.

Gość mama Michaliny
Witaj jak jesteś jeszcze zainteresowana to chętnie popiszę. Ja już poród mam za sobą. Rodziłam w styczniu. Chętnie popiszę z Tobą. Jak tu jeszcze zaglądniesz.