Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wściekłam

I kolejny mnie olał...

Polecane posty

Gość wściekłam

NO już nie mogę - a miało być tak pięknie... A tu proszę 1,5 miesiąca, kilka bardzo miłych spotkań, raz dobrze raz źle. A teraz to juz fatalnie. I kolejny raz mnie ktoś olał.... To pewnie za grzechy młodości - kiedy to ja olewałam. Los się mści i dobrze mi tak. Tylko ile jeszcze razy???

Gość lucky strike.
szczerze mówiąc to nie mam zielonego pojęcia:O

Gość wściekłam
Właśnie ja tez nie. Bez sensu to wszystko. Przecież i tak nie ma sprawiedliwości na świecie, więc nie musi byc po równo. Cholera, a taki fajny jest :( Na szczęście az tak baaardzo się nie zaangażowałam...

Gość opowiedz jak to bylo

Gość smarkulek
byl a netu? aha - i czy przystojny? (i tak Cię zaraz TMT o to spyta, wiec pytam ja pierwsza)

Gość lucky strike.
nie martw się może następnym razem Ty jakiegoś olejesz;) ...a kiedyś gdy już będziesz zmeczona nieustannym olewaniem i byciem olewaną może trafisz na równie zmęczonego faceta i tym razem wspólnie oblejecie piękne uczucie;)

Gość smarkulek
wlasnie...jeszcze podaj BMI :P :D..hej, nie martw się - ja tak mam non stop :):)

Gość lucky strike.
zadajcie jeszcze pytanie o dziewictwo do kompletu;)

Gość wściekłam
hmm to dziwnie było Poznałam go na Sylwku na którym byłam z jego kumplem. Ten jego kumpel mnie olał więc zaczęłam się bawić z nim. Wszystko fajnie, pojechał do domu (bo jest z innej miejscowości) ale cały czas smsy itp. Zaczęliśmy się spotykac itp. Było dobrze, no miał kilka takich wpadek różnych że milczał po kilka dni, ale powiedzmy że przymknęłam oko na to. Aż do ost razu. Kiedy to w sobote przeprosił mnie za wszystko i obiecał kolejny już raz że będzie dobrze. I było super do poniedziałku. Spotkaliśmy się, byłam z koleżnaka on z kolega. Dowiedziałam sie że zaraz ma przyjśc ten gośc z którym byłam na sylwka, więc na szybka wymyśliłam ściemę że musimy z koleżanką iść. A na pyt. czemu idę ten kolega z którym był powiedział: no jak czemu, przecież ma ...(ten z sylwka) zaraz przyjść). Mnie wcięło, jego też We wtorek wpadłam do niego na chwilę do pracy i cisza.... W Walentynki cisza, zadzwoniłam tylko wieczorem z pyt. co słychać, nie robiłam żadnych wyrzutów. No i wczoraj jeszcze coś mnie podkusiło i wysłałąm mu smsa wtedy z soboty o tym że ma już być dobrze. Odp. żebym nie łapała go za słowa bo nie ma na to ochoty Kurde co za palant. Najgorsze, że fajny i przystojny palant... :( Wiem wiem brzmi banalnie i dziecinnie ale.. ale to życie

Gość wściekłam
i wciąż cisza, już się nawet nie łudzę, że się odezwie. :( No nic dziś sobota, więc trzeba gdzieś wyjść i pomóc sobie zapomnieć

\"To pewnie za grzechy młodości - kiedy to ja olewałam. Los się mści i dobrze mi tak. Tylko ile jeszcze razy??? Przecież i tak nie ma sprawiedliwości na świecie, więc nie musi byc po równo\" Nie musi byc po rowno, wiec w najgorszym przypadku moze byc tak, ze wiecej facetow oleje ciebie niz ty ich.

Gość Hrabia Monte Christo
Takich jak ty to on ma pewnie 5...może masz za wysokie wymagania do tego co oferujesz?

Gość wściekłam
Nie zaliczył mnie, nic z tego. No właśnie tego się obawiam, że ta moja zła passa będzie trwać i trwać aż zostanę starą panną :/ A że może mieć inną - to całkiem prawdopodobne niestety :/

Gość arturroo gatttii
czy jesteś pasztetem? :classic_cool:

Gość wściekłam
hehehe nie wiem, ciężko samej się ocenić. Chyba nie jest ze mną aż tak bardzo źle. Tzn. jemu raczej się podobam

Gość arturroo gatttii
kręcisz :classic_cool: koleś jest palantem - zainwestuj w kogos kto lepiej zna się na rzeczy :classic_cool:

Gość wściekłam
hm z czym kręcę? Wiesz nie jest ładne to co ładne tylko to co sie komu podoba.. A z tym inwestowaniem to za bardzo na razie nie ma w kogo.. Tylko czekac mi zostaje..

Gość do Olencji
faktycznie wszyscy cie olewaja ...taka już z ciebie olencja :( ,widocznie nie masz klasy ,urody ,nie jesteś fajna :( , ale na pocieszenie --- każda potwora znajdzie kiedyś swego amatora :) , wiec luzik :) :classic_cool:

Gość wściekłam
Dzięki bardzo mnie pocieszyłaś :)

Gość arturroo gatttii
koleś nie ma tego wyczucia które sprawia że coś w nim by było - złóż na niego laskę i za innego się bierz :classic_cool: tak - piękno jest w oku patrzącego...ale nmozna policzyć ilu patrzącym się kto opdoba...więc jeżeli na 10 patrzących 5 widzi w tobie piekno to mozesz stwierdzic że ni ejesteś pasztetem - to jest liczba gatttiiego :classic_cool:

Gość wściekłam
O to może w tej liczbie gattiiego się mieszcze - nie jest ze mną aż tak źle :P A z tym że mam sobie dac z nim spokój to wiem, bo nic innego mi nie zostaje, przecież nie będę za nim latać, bo to już nieraz przerabiałam i jakoś fajnie się z tym nie czułam

Gość arturroo gatttii
to dobrze o Tobie świadczy - trza się szanować :classic_cool: niestety - jest w tym coś że niektórzy mają takiego "pecha"...ale sami sobie go wkręcają - może zawsze szukają takich palantów? tylko dlaczego...trza do tego dojśc :classic_cool:

Gość zieeeeeeeeeeeeew
dlaczego zaraz palantów? że ona mu się nie podoba?:D lol przecież jej też sie nie każdy podoba...luzik

Gość wściekłam
Właśnie właśnie - to jest to, zawsze wkręcam sobie filmy na palantów. Wiesz to jest taki mały paradoks --> im bardziej mnie olewa ja bardziej chcę.. i tak jak mówisz "trze do tego dojść" i skończyć z tym !!!

Gość arturroo gatttii
koleś jest palantem - skoro nie podoba mu się laska spełniająca wymóg liczby gattiego...:classic_cool: takie jest kryterium palantostwa :classic_cool: