Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agggatka

tak pusto i cicho zrobilo sie w moim swiecie bez Ciebie...

Polecane posty

:) no i o to chodzi. ja juz uciekam spac , moze jutro przyjde sie tu wyzalic albo podniesc kogos na duchu :) milych snow , papa

Gość malinka_26
A moj facet wyoisuje glupoty na innym topiku ktory sledze od ponad tygodnia...."NIe radze sobie z dziewczyna". Szkoda ze to co pisze to klamstwo. PO prostu szukal pretekstu zeby odejsc.

Gość malinka no
daj link :P

malinka_26 - co sie przejmujesz..idiota...;/ pff.. olej go... ;/ pocieszy sie na forum..pocieszy i przestanie pisac...

moze poprostu go zostaw..........jak taki jest.... Jakby naprawde zalezalo to by nie wypisywal bzdur na forum,tylko z toba sprobowal pogadac.

Malinka no nie zartuj, ze to o Tobie?? ja tam sie gdzies wypowiedzialam z tego co pamietam...

Gość malinka_26
Dziewcinka tez sie tam udzielalas.

Gość malinka_26
Dziewcinka to o mnie.

Gość malinka_26
TO co on pisze to prawda poza tym co umiescilam na koncu tego cholernego topiku. Poza tym ze sie lecze tez prawda. Nie obwiniam cie o nic kazdy ma prawo sadzic jak chce tylko szkoda ze nie znajac calej prawdy. Serdeczne podziekowania dla nightwish stad.

Przeczytalam.... Kurde stytuacja trudna... Powiem tak... Jezeli wiesz, ze kochasz, nie odchodz, a pomoz jej... Bedzie ciezko, na pewno.... Sa teraz rozne osrodki, psychologowie to juz norma, a to by moglo pomoc. Decyzja nalezy do Ciebie... natomiast jezeli wiesz, ze nie dasz rady, ze nie kochasz wystarczajaco, albo wcale - odejdz... Najgorzej, ze ta ciaza jest... To wtedy napisalam, uwazam, ze tak powinien postapic, gdyby kochal.. Ale z tego co przed chwila tam napisalas... to ... to brak mi slow....