Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowa-slodycz16

codzienne czynności...opisujcie

Polecane posty

Gość malinowa-slodycz16

Tutaj opisujemy swoje codzienne czynności :D Zaczynając od ranka, do wieczora :D najgłupsze rzeczy jakie zrobilismy w ciagu dnia i najlepsze też :P Swoje przyzwyczajenia i nałogi dręczące nas w ciagu dnia :)

Gość wodolot
Jak wstaję rano o okrutnie pierdzę

Gość palemaaax24
Ranek...budzik ustawiam w fonie na ok. 8.30, budze sie...po czym zakrywam kocykiem i tak sobie leże jeszcze 15 min :D Później wstaje...i paraduje w piżamie do 12 :D Jakieś śniadanie.. i herbata albo kawa w ulubionym kubeczku :) Trzeba nasypać jedzenia kotu...no i telewizja. Później trzeba sie ubrac w cos normalnego i zacząć sprzątać ( a u mnie rano to troszeczke bałagan jest:p). Komp, net.. chociaz zwykle gdzies wychodze :))

Gość markewka
chyba trochę życie przecieka Ci przez palce!!! obudź się! ;)

Gość Rozaliaaaaa
u mnie poranek jest najlepszy ;D szczegolnie jak musze gdzies wczesnie wstac.. mam na 8 a od 6.55 juz ustawiam budzik i dzwoni co 5 min ;D jak juz sie podniose o 7.20 to kolejne 20 minut siedze na lozku i patrze przed siebie zeby sie obudzic (pewnie smiesznie to wyglada) po czym patrzac na zegarek zaczynam sie w znakomicie szybkim tempie kapac, ubierac, malowac i w rozczochranych wlosach poprawiajac sie po drodze ide np do szkoly po drodze jeszcze sprawdzam czy na pewno mam piórnik i bilet ;D

Gość to_jaaa
6.00-7.00 zaczyna dzwonic budzik ; 8.00 wstaje ;8.00-8.30 kapiel ; 8.30-9.00 sniadanie, kawka tvn24 ; 9.00-9.30 wyjscie do pracy 10.00-17-19.00 praca(telefony, faksy,maile,spotkania i takie tam) 17-19.00- jakis market i do domu , 17-19.30-21.00 obiad , krecenie sie po domu zabawa z dzieckiem, ew.spacerek, 21.00-21.30 dziecko lulu, kąpiel, nasiadówka z żoną, piwko, drinki, film, seksik. 23-24 żona spać , trochę pracy,ew.ksiązka, film 01.00-03.00 lulu i tak od poniedzialuu do piatku