Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arsyyyyyaaa

OK FACECI OSTATNI RAZ...BRUNETKI CZY BLONDYNKI???

Polecane posty

Gość arsyyyyyaaa

:P:P:P:P

Gość End of Live
blondynki zdecydowanie - ładniejsze ,badziej kobiece ,mądrzejsze ,ogólnie fajniejsze

Gość arsyyyyyaaa
nie dwubarwne nie moga...no wypowiadac sie:P

arsyyyaaa, a co? Do fryzjera się wybierasz i jeszcze nie wiesz, z jakim kolorem włosów masz stamtąd wyjść? :D

Gość arsyyyyyaaa
perla nie chce mi sie z toba dyskutowac,nie bylo to pytanie do ciebie,zegnam:)

Gość ale skoro większość
kobiet ma nienaturalne włosy, ale farbowane, to jak niby można stwierdzić, że któreś niby są mądrzejsze czy lepsze w czymkowiek? ;> a tu też padają takie odpowiedzi. skoro to nie jest w genach... to dziwne i bezsensowne uogólnienia.

Gość olcha
ludzie sa ograniczeni. a gdzie rude, szatynki itp?

Gość ale skoro większość
ale właśnie o to chodzi, że farba niczego nie zmieni, ale skoro pewnie ponad 90% kobiet ma nie swpje kolory, to każdy ocenia ich jak wyglądają , a nie jak by wygladały w naturalnym i nie zawsze wiadomo kto jakie ma naturalne, więc co to za powiedzenie, że np. blondynki są mądrzejsze czy głupsze? skoro połowa tych blondynek to naprwdę brunetki czy szatynki ;)

Gość olcha
najgorsze sa te prawie biale blondynki w rozowych ciuchach, co to mysla, ze az ociekaja seksem. a jak przychodzi co do czego to wychodzi z nich jedna wielka łajza....

Gość Fan blondynek
do ---------> ale skoro większość , farbowane sie nie liczą , to zawsze poznać :P , szczególnie jak zmiana jest radykalna czyli np naturalna brunetka w blondynke.Kolor włosów to jedno ale blondynki maja tez inna cere - karnacje i tego już nie zafarbujesz.Blondynki sa ładniejsze w 8miu przypadkach na 2 , bo oczywiście zdarzaja sie wyjatki Rude ,szatyki ...........szatynki sa nijakie , a rude bardzo żadko spotykane , rude z zielonymi oczami nie są też złe ale blondynki i tak lepsze

Gość olcha
ja mam kolezanke, blondynka, glosna ale chyba nijaka. przefarbowala sie na ciemno i walnela sobie opis na gg "teraz jestem namietna brunetka". toz to jeden wielki smiecha na sali.

Gość ale skoro większość
karnacje da się zakryć... a solarium, zwłaszcza że tak modne :D poza tym jest też ty śnieżki, blada karnacja, a jednak czarne włosy. a co do blondynek naturalnych to przecież ich jest tak mało, może ciemnych blondynek tak, ale jasnych to można ze świecą szukać.

Gość olcha
w finlandii masz ich pod dostatkiem :)

Gość ale skoro większość
hmmm... i właśnie moim zdaniem to te ciemne blondynki czy zsatynki najczęsciej wyglądają nijako, wyraziście i ciekawie najczęściej wyglądają brunetki, ja jestem za ciemnowłosymi lub blondem skrajnie właśnie jasnym, ale bez odrostów!!

Gość Fan blondynek
jak by sie ktras chciała zafarbować :P to polecam z szatynki w blondynke , mam kolezanke która jest naturalna szatynka i wyglada 3x lepiej jak sobie zafarbuje włosy na blond.........radykalne zmiany brunetka w blondynke to sa jednak ryzykowne solarium wiesz co nie polecam ,opalenizna z solarium ma niefajny odcień i nie wyglada dobrze , mnie sie np nie podobaja kobiety opalone w solarium brunetki sa fajne jak maja niebieskie oczy albo choc cienie w takim kolorze : P

Gość olcha
no odrosty to masakra. dla mnie swiadcza jedynie o niechlujstwie dziewczyny, farby drogie nie sa, wiecmozna w to inwestowac chocby co 2 tygodnie. masz racje. ciemne wlosy, cienma oprawa oczu, ciemne oczki, do tego oliwkowa karnacja, takie kobiety sa najladniejsze. + inteligencja i jest juz fajnie :)

Gość ale skoro większość
ja nie polecam solarium :P chodziło tylko o to, że nie zawsze pozna się naturalną karnację, a tym bardziej nie wybada się, kto jest naturalną blondynką.

Gość olcha
no no no widze ze trafil nam sie pan koneser :)

Gość pomozzzcie
a ja jestem brunetka z natury ale farbuje na ciemny braz zeby miec polysk i lepsze wlosy mam alabastrowa cere i mi sie tak podoba chcialam sie zmienic na blond ale co mi to da jestem troszzke niedostepna tajemnicza chyba brunetki takie sa blondynki sa latwiejsze z dpswiadczenia wiem ze takie "rozowe blondynki" to tak tylko na raz bo nie da sie z nimi gadac normalnie ;p;p;p

Gość olcha
heheheh tyz prowda:)

Gość olcha
nie no przepraszam, mozesz pogadac, ale o tipsach. oczywiscie tez w kolorze rozowym. no i obowiazkowo diamenciki :)

Gość pomozzzcie
duzo facetow z ktorymi mam do czynienia tzn chlopak kumple wola ciemne dziewczyny tylko ze sa to faceci juz tak po 20stce pobawili sie co tzeba i pociagaja ich teraz wlasnie bardziej takie tajemnicze dziewczyny inteligentne bo zbyt latwo mieli te inne np na dyskotekach to te 17, 18 az sie pchaja do kibla hehe a faceci to wykorzystuja taka ich natura hehe

Gość pomozzzcie
hehe olcha dokladnie ;/ to jest przykre co dziewczyny teraz z soba robia a najgorsze jest to ze mysla ze sa the best hehe

Gość olcha
najgorsze sa malolaty, ktore nosza ciuszki ktore wiecej odkrywaja niz zaslaniaja. takie czasy. tandetna forma podyru i nic wiecej. na golizne (a przez to na seks).

Gość pomozzzcie
no tak ale wiesz potem jest na facetow ze to oni ja biedna zgwalcili a ona sobie tylko grzecznie tanczyla hehe a tak naprawde to duza wina lasek w tym wszystkim tylko co te 13stki beda robic jak beda miec 20 hehe

Gość Insatiable
Ja jestem blondynką odkąd pamiętam, chciałabym sie przefarbować, na ciemny brąz, jednak mi nie pasuje do karnacji. Żałuje, bo ciemne włosy bardziej mi sie podobają. Blond jest już przechodzony moim zdaniem.

Gość arsyyyyyaaa
ja nie wiem czy ja jakos niejasno napisalam...macie problemy z czytaniem?>?To pytanie JEST Do FACETóW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!