Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arsyyyyyaaa

OK FACECI OSTATNI RAZ...BRUNETKI CZY BLONDYNKI???

Polecane posty

Gość mądr4ala
następna wyjąca wariatka o kurzym móżdżku.

Gość jestem facetem..
o dlugich kasztanowych(naturalny kolor)wlosach, farbuje ja na ciemniejsze z odcieniem czerwieni, bordo....mam zielone oczy:) blond mi sie nie podoba , lubie ciemne karnacje...ale taka nigdy nie bede...bo arsyyyyaaa:P ja jestem kobieta:P i co mi zrobisz zabrobisz mi wpisow, hehe :P :P:P :P:P :P:P:P :P:P:P:P:P

Gość arsyyyyyaaa
co za debilki...:o

Gość mądr4ala
Ale kretynka.:D

Gość arsyyyyyaaa
madrala spizdzaj stad nie umiesz czytac:onie jestes madrala tylko polglowek:o

Gość mądr4ala
Przeczytałem wszystkie wypowiedzi. Jeżeli interesuje cię odpowiedź na twoje pytanie to proszę: -wolę te, które pod włosami mają mózg, a za piersiami serce. -ciebie nie podejrzewam o posiadanie ani jednego ani drugiego, więc choćbyś nawet miała włosy w kolorze starego złota, nie masz szans u prawdziwych facetów, bo jesteś pusta i bezmyślna. Żegnam ozięble i już tu nie wrócę, bo do ciebie się nie wraca. wszelka dalsza dyskusja ze mną mija sie z celem (napisałem ci to, bo pewnie teraz zalejesz się żółcią i zaczniesz gadać sama do siebie, robiąc z siebie pośmiewisko).

Gość arsyyyyyaaa
wiem ze dyskusja z toba mija sie z celem,nara:D

Gość figofago..
mądrala miałeś rację.:D Ona teraz ze złości gada sama do siebie:D:D:D:D:D:D:D

Gość 11.49
dr4la : -wolę te, które pod włosami mają mózg, a za piersiami serce. -ciebie nie podejrzewam o posiadanie ani jednego ani drugiego, więc choćbyś nawet miała. człowieku zawsze jesteś taki sztywny ? to tylko rozmowa o gustach i kolerze włosów ,sa zapewne tacy którym wszystko jedno ale wychodzenie z takimi tekstami jak twoje świadczy ze jesteś dziwakiem ze nie powiem inaczej .........nastepnym razem zanim coś napiszesz zastanów sie 5 razy...i kup sobie jakies zioła w aptece na " gastryczny charakter " :)

Gość arsyyyyyaaa
zastanawiam sie na jakiej podstawie macie mnie za pustaczke...kolor wlosow nie swiadczy o czlowieku,ale po to jest to forum zeby zadawac nawet najglupsze pytania,podobno nie ma glupich pytan a sa tylko glupie odpowiedzi ktorych tu kilka jest...tak sie pienic z powodu pytania o kolor wlosow...wspolczuje:)

Gość arsyyyyyaaa
poza tym to jest forum erotyczne...rozejrzyjcie sie po innych tematach o co inni pytaja...gdybym zamiescila taki temat na uczuciowym i zatytulowala np"kogo kochacie blondynki czy brunetki":owtedy by bylo cos nie tak ale w obecnej chwili nie widze w tym nic zlego...zwlaszcza ze kilka wypowiedzi wyzej ktos napisal ze woli ciemne,ktos inny ze blondynki i chodzilo mi o to a nie o to"kto mnie najlepiej wyzwie::o