Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaa okresu brak

helllllllllppp meeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość aaa okresu brak

dralam tabletki odstawilam w przerwie 7 dniowej dostalam okres a teraz gdy powinnam dostac drugi to nic.. okresu brak.. czekac czy robic testy jezeli tak to ktory i ile kosztuje pozdrawiam

Gość lornetka
małe prawdopodobieństwo że jesteś w ciąży ale zrób test dla uspokojenia nerwów. wszystkie działają tak samo i kosztują kilkanaście zł

czytalam tu post jednej dziewczyny, ktorej wyszly 2 kreski ake nie byla w ciazy (dodam, ze brala tabletki) okazalo sie ze hormony jej oszalalay takze nie odchodz jeszze od zmyslow:)

jak sobie liczysz to spoźnienie? po odsatwianiu tabletek okres wcale nie musi przyjśc po 28 dniach. bardzo czesto sporo się spoźnia(zalezy ile czasu brałaś).

Gość aaa okresu brak
bralam 9 misiecy a spozni mi sie 9 dni licze od 28 dnia pozdrawiam

Gość lornetka
Mia miała na mysli czy wogóle odstawiłaś tabletki czy bierzesz dalej

ja brałam prawie tyle samo co ty i dostalam po 35 dniach. nie widzę powodu żebyś miała dostać tak punktualnie jak po 28 dniach....prawie zawsze dziewczynom się znacznie spoźnia wiec widocznie nie jesteś wyjątkowa:) od razu zakładać ciąże to niepotrzebne zamieszanie

Gość aaa okresu brak
dzisiaj i tak na wszelki wypadek zrobie sobie tescik tak zeby zyc bez nerwow tylko zastanawiam sie jaki?? jakies propozycje/?

Gość no coz...
ja przerwałam w maju rok temu i do dziś nie mogą mi się wyregulować miesiaczki po tabletkach bo mam co 50 dni. Nastwa się bo moze i cieibe to czeka, dużo dziewczyn tak ma po przerwaniu

Gość aaa okresu brak
do no coz a bylas u gina zeby dal ci cos na uregulowanie hormownow???? sa jakies leki na to zeby wywolywac miesiaczke w teramini...