Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polly...annA

musisz byc inteligentny

Polecane posty

Gość polly...annA

czy o tej porze jest tutaj jakis interesujacy facet;)

Witam moje przyjaciółeczki i inteligentnych panów 🌼 Ja też szukam kogoś oczytanego i inteligentnego, a zwłaszcza znającego się na komputerach ;-) Powiem szczerze że nie znam sie w ogóle na Wordzie i Exelu, ale za to bardzo lubie tworzyć różne obrazki w takim fajnym programie jak Paint (informatycy będą pewnie wiedzieć o czym mówie) ;-) No więc chciałabym dla Misiaczka przepisać do Painta raport Macierewicza o WSI, ozdabiając go różnymi kwiatuszkami i biedroneczkami. ;-) Moje pytanie zatem jest krótkie: czy jest to możliwe? Dziekuje z góry za pomoc ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Dziekuje Ci przyjaciółko o dziwnym pseudonimie hmmmmmmmm.......🌼 Może mogłabyś mi doradzić czym jeszcze można ozdobić ten tekst, bo to przecież ponad 370 stron? ;-) Troche mi zajmie przepisywanie. :-( No i czym Ty uszczęśliwiasz swojego Misiaczka? ;-) Pozdrawiam, Magda 🌼

Gość 8 kilogramów
mozesz na przykład ozdobic listkami koniczynek, czterolistnych oczywiscie i w tel dołaczyc jakąs relaksacyjną muzyczke na przykład ze śpiewem wielorybów ;)

Gość starszawy
polly...annA zgłaszam sie do ciebie ale chyba nie chcesz o rysowaniu pogadać?