Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chemical_Sister

Pytanie techniczne do osób podróżujących samolotami.

Polecane posty

Gość Chemical_Sister

Czesc, dziewczynki! Tak złożyło, że muszę na gwałt zarezerwować sobie bilety lotnicze do wiochy we Francji - Clermont. W Clermont jest lotnisko, ale lataja tak glownie samoloty z Lyonu i innych Francuskich miast, bede wiec musiala lecieć z "przesiadką". Jak sie w ogole rezerwuje bilety z przesiadką? Czy zajmuje się tym polski przewoźnik? Jak się do tego zabrać? Jaką firmę polecacie? Pomóżcie, bo jestem zupełnie zielona. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję!

Gość Chemical_Sister
Podbijam troszke, bo to dla mnie bardzo ważne. :)

Gość pomidorka
ja kupilam bilet na lotnisku bo tez musialam na gwalt i z przesiadka no i bez problemu

Gość Chemical_Sister
Aha... Czyli mam gnac (zadzwonic) na lotnisko i oni się tym zajmą? To znaczy ustala gdzie i kiedy mam sie przesiasc, i tyle?

Gość jaki to serial
idz do jakiegos biura podrozy tam ci powiedza

Gość 800
Jak powiesz że chcesz się dostać z konkretnego miasta w Pl do Clermont , to oni Ci juz załatwią wszystko. Bez wzgledu na to, ile przesiadek będziesz musiała mieć. Ja leciałam z W-wy do Nowego Yorku. Jak wiadomo nie mamy bezpośrednich połączeń do NY anie nie ma ich z NY do W-wy. Dostałam bilet W-wa - Frankfurt - NY i NY- Monachium - W-wa.