Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o maj got

mój facet kupił ferrari F430!!!!!

Polecane posty

Gość o maj got

Muszę komuś o tym powiedzieć....zaraz mnie zaczniecie wyzywać od blachar itd...ale ja po prostu muszę wam o tym powiedzieć...

Gość o maj got
nie....bo to nie ja kupiłam, tylko on.

Gość no i fajnie
:D trzeba sie cieszyć ze szczęścia innych :D

Gość też bym chciała
ale biedna jesteś teraz, bo facet pewnie siedzi przy aucie a ty sama na kafe :P

Gość a moj facet kupil fiata 126p
i sie bardzo ciesze

Gość o maj got
nie, on leży i śpi obok w pokoju, bo jest chory. ale ludzie....ja byłam przeciwko, a on pojechał do niemiec i zamówił; nic o tym nie wiedziałam, do czasu....

Gość też bym chciała
nie no spoko, jak was stać to się trzeba cieszyć :)

Gość o maj got
no stać....ale ja go nie mogę zrozumieć. po co mu? wiem, ze jest maniakiem na punkcie aut, ale trochę przeszadza..

Gość dalej blondi
tak , tak na pewno kupil ferrari no chyba ze zarabia minimum 50 tys miesiecznie:) tylko hmmm jak tyle zarabia, co jego laska robi na necie? sadzilam, zelaski bogatych facetow spedzaja dzien na silowni lub na zakupach a ty na kafeterii? dziecinko idz spac lub odrob lekcje buhahahahahahah

Gość oj przestan
laska ma pryszcze i ma kompleksy na swom punkcie nie moze pomarzyc?Phihi

Gość też bym chciała
dopóki nie bierze na jakis megakredyt to nie jest tragicznie..ale fakt że powinien to z tobą uzgodnić jeśli macie wspólną kasę

Gość o maj got
a głupoty pieprzysz blondi. Jest chory. Rozumiesz? to siedzę przy nim....a ni biegam na siłownię :o

Gość o maj got
stać nas, a właściwie go, bo ma firme międzynarodową. jak nie wierzysz to zapraszam do dąbrowy górniczej albo do sosnowca.... co za ludzie

Gość autorko topicu
wiesz zazwyczaj takie ferrari kupuja ludzie bardzo bogaci, bardzo! Ludzie bardzo bogaci ,ktorzy sa od wczesnych lat na kasie maja inna mentalnosc. Dla nich to normalka, nie musza pisac o tym na internecie. Nie obnoza sie ze swoim bogactwem. Sa dwa wyjscia : albo lubisz sobie pomarzcy albo twoj facet ma naprawde duzo kasy i nalezy do tych szczekajacych nowobogackich, a ty pusta jak kapusta Ludzie z kasa, ludzie z klasa nie obnosza sie jak ty. Widac, ze z wsi pochodzisz:(

Gość zal mozg sciska
po raz setny na kafe, nie przejmuj sie nimi, zazdroszcza:o taka juz polakow mentalnosc, pies ogrodnika:)

Gość zyczliwy D
No dobra ale o jakiej grze mowisz? :DDDDD

Gość też bym chciała
ileż w was ludzie zawiści...🖐️

Gość Zgadzam sieeee
Zazwyczaj ludzie bogaci od dziecinstwa wychowywani w luksusie zachowuja sie inaczej. Dla nich pieniadz to normalka. Jada do sklepu, kupuja cos bradzo drogiego i normalnie wychodza. ktos kto sie dorbil nagle, wchodzi do sklepu i wyjmuje 40 zlotych kart, robiac przy tym glupie miny. Zapewne ty nalezysz do tej gruppy ze swoim fagasem. twoj facet kupil ferrari i sie podneicasz. A inny bogaty by to olal bo to by bylo jego 10 ferrari. Widac ze wsia smierdzi .

Gość o maj got
jeżeli dąbrowę górniczą nazywasz wsią...wy tego nie rozumiecie. Powiedziałam mu, że ok, pod warunkiem że sprzeda któreś ze swoich aut,a on, że ok-pomyśli. Po czym ja dowiaduję się po fakcie, że auto juz jest kupione, a on nie ma zamiaru sprzedać żadnego auta, tym sposobem ma ich obecnie 6. Czy teraz któraś z kobiet zrozumie moje oburzenie?

Gość Na polskie drogi Ferrari ...
... ech ... Szkoda autka :-O

Gość ehh dziecko
idz spac:(

Gość o maj got
ja do ludzi zamożnych się nie zaliczam. jak go poznałam, to nie wiedziałam, kim on jest. jesteśmy ze soba juz 3 lata; meszkamy ze sobą i generalnie jest ok. ale miom zdaniem troche przesadza...

Gość o maj got
nie podniecam sie tylko tylko się wkurzam.

Gość o maj got
jasne stracimy.....pustaczka to chyba jest z ciebie. ps. autko jest pilnowane przez ochroniarzy, bo stoi na parkingu firmowym...poza tym takich aut sie nie kradnie, bo to jest jedyny model w kraju....:o

Gość o maj got
niech ci będzie! ja wiem swoje, z doświadczenia, a ty z filmów, ale to mały szczegół

Gość zal mozg sciska
noo, bo zlodzieje siedza na forum i czekaja tylko na to, kogoby tu liznac z ferrari hahaha:) ale wy przykrzy jestescie:) :) :) do autorki topiku---> rozumiem oburzenie ale z drugiej strony nic sie takiego nie stalo przeciez, hm? to na pewno nie mialo byc klamstwo, conajwyzej ukrycie prawdy:) faceci lubia takie zabawki, tymbardziej jesli ich na nie stac wiec moze przymknij na to oko? pozdrawiam:)

Gość o maj got
to juz moge smialo nogi rozkladac :classic_cool:

Gość o maj got
dobra, czekam na ciebie. a raczej czekamy.... za wiele nie staracimy, bo wszystko jest ubezpieczone, ale zawsze możesz spróbować

Gość o maj got
No ale dokad moj maz nie przyjdzie pozostaje mi zrobic sobie dobrze sloikiem szparagow z Biedronki :classic_cool:

haha jedyna glupota jaka zrobilas bylo zalozenie tego topiku bo wiesz doskonale jak ludzie reaguja cos poza ich mozliwosciami:) poza tym popatrz ile sie o sobie dowiedzialas m.in.ze masz pryszcze, rozowe tipsy, buty z weza... haha ale sie posmialam...