Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tępa dziewucha

SKINOREN do wszystkich co go używali i używają

Polecane posty

Gość tępa dziewucha

jak efekty? ile go stosowłyście? ja używam go od ponad tygodnia a skóra wogóle nie jest przesuszona czy to normalne? też Wam śmierdzi gównem? czy używacie jeszcze dodatkowo jakiś krem z filtrami na dzień? piszcie :D

Gość mała255
Do skinorenu przekonalam sie niedawno, kiedys go stosowalam, ale chyba zbyt krotko i nieregularnie, wiec zniechecilam sie, bo mi nie pomogl. Ale jakies 2 miesiace temu znowu zaczelam i po prostu rewelacja! I to nie po 2 miesiacach, bo krosty przestaly sie pojawiac juz po ok 2tyg stosowania, pozniej to juz tak profilaktycznie smarowalam, teraz tez, bo boje sie ze jak przestane to znowu beda. Ale teraz juz tak regularnie nie stosuje, wiec wierze ze na dobre zniknely. Troche po tym twarz szczypie, ale pani doktor zalecila, zeby nie myc twarzy wysuszajacymi preparatami, tylko zmywac ja mleczkiem, a potem przemywac tonikiem. Jak sie jeszcze nalozy jakis krem to nie powinno byc tak strasznie. A w ogole to jeszcze mozna odczekac ok 30min po tych wszystkich "zabiegach" zanim sie nalozy Skonoren. Mi tam niczym nie smierdzi, ma raczej lekki zapach, ale nie jakis odrazajacy. Dla mnie super, nic tak nie podzialalo jak on. Nic nie bylo w stanie zapobiec wyskakiwaniu tych okropnych pryszczy, a tu wystrczyl tylko jeden krem...

Gość pytanko....
a mnie strasznie skora piekla po skinorenie wiec dermatolog zapisal mi inny lek.

Gość heellouuu
Tanszym odpowiednikiem skinorenu jest acne derm. :)

Gość upupupup

Gość lekomanka bez tajemnic
kurde czy wy na początku też miałyście pogorszenie?

skinorem pomaga,meczoce jest tylko to swedzenie po nalozeniu,ja tego nie cierpie!!!A zaleta jest to ze mozna go stosowac w lecie i mozna wychodzic na slonce.