Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutasek84

brak szczęścia

Polecane posty

Hey. jestem w zwiazku trwającym juz 5,5 roku. Na poczatku jak zwykle jest pięknie, cudownie... ale teraz wszystko się rozsypało:( Mieszkamy ze soba juz długo, bo 3 lata.Problem tkwi w tym, ze moj chłopak nie docenia mnie, dochodzi do częstych kłótni z byle powodów... trudno jest mi nawet opisać jak wyglada nasz zwiazek. W kłótniach rzucamy w siebie róznymi obelgami, wyzwiskami... dochodzi nawet do rękoczynów..w złości mowimy rózne rzeczy, ale ostatnio zdarza się, ze moj chlopak z byle powodu, przy małej kłotni o pierdoły twierdzi, ze jestem głupia, ze to wszytsko to moja wina, ze przesadzam.. jak mogę zmienić zwiazek,by moj chlopak traktowal mnie powaznie i z szacunkiem. Ja jestem normalna dziewczyna, ktora potrzebuje normalnego zwiazku, ktora jest poprostu naiwna i nie ma sily przebicia w kłotniach, bo zawsze chce jak najlepiej dla nas. Prosze WAs co ja mam zrobic??? Potrzebuje wsparcia.....

Gość arturroo gatttii
czy jesteś pasztetem? :classic_cool:

Gość nzts
Nie gniewaj sie ale to nie jest normalny zwiazek i mysle ze nigdy juz nie bedzie. Wkrotce dojdziesz do oczywistych wnioskow. Zycze Ci szczescia i pozdrawiam.

Gość trudna decyzja
nic nie zrobisz jeśli on tego nie bedzie chciał...nie mozesz całej odpowiedzialności składać na siebie.szczera rozmowa po pierwsze.a moze jego uczucia do Ciebie sie zmienily...

Gość wiedzma_wroc
a moze jestes bluszczem?

Gość milcia84
Wcale nie jestem pasztetem , ale moge powiedzie, nie chwalac siebie wrecz przeciwnie. Chyba Ty arturo jestes tym pasztetem!!!!!!!!!!!

Gość milcia84
buahahha ale smieszne... jak pomieszkacie kiedys razem z chlopakiem to same sie przekonacie jka to jest latwo zyc... Ale dziekuje tym co normalnie do tego podeszly:) reszta mnie nie obchodzi tych pasztetów i wiedz.

Gość fuksmen
tzw. szczęście trzeba sobie umieć zorganizować. - miałem paszteta którego przeobraziłem i w coś wizualnie fajnego. trochę to trwało ale jednak.efektem tego jest to że poszła w tango. uwierzyła w szczęście ale czy potrafi je sobie zorganizować?hmm życzyłem - powodzenia przy rozstaniu i jestem w jakiś sposób szczęśliwy że już nie muszę komuś szczęścia organizować. - zajmę się sobą bo nie warto się spalać tym bardziej gdy druga strona nie potrafi docenić.