Deysi 0 Napisano Luty 17, 2007 Witam !Dziewczyny szukam pracy jako sprzataczka w nimczech. Juz kiedys pracowalam sprzatajac mieszkania wiec z jezykiem nie ma problemu.Moze jest na kafeterii jakas pani ktora chcialaby jezdzic do pracy na zmiane?Podejme sie tez opieki nad starszymi ludzmi czy dziecmi.Pozdrawiam serdecznie! Najlepiej gdyby był to Berlin lub Frankfurt nad Odra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -Hella Napisano Luty 27, 2007 chetnie bym jezdzila z Toba na zmiane,ale ja dopiero szukam tego typu pracy w Niemczech ,takze wczesniej tam pracowalam 2 lata jako opiekunka starszej osoby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Deysi 0 Napisano Marzec 1, 2007 Witam ,przepraszam że dopiero teraz odpisuje.Mam problemy z netem. Ja też wczesniej pracowalam 2 lata w Niemczech w Dusseldorfie:) . Prosze to moj mail madziuniaa_25@tlen.pl . Jakby co,to prosze pisac:P Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach