Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rożowa landryneczka

24 dzien cyklu i tempka 37.3 w pochwie

Polecane posty

Gość rożowa landryneczka

mierzylam sobie teraz i wysoka tepka o tej porze to wiarygodne ,czy to ciza?kochalam sie w dni plodne podkreslam

Gość rożowa landryneczka
helllo wie ktos bo sie boje ze popsuje mi to moja nieskazitelna figurka:p

Jak najbardziej prawidłowe, i nie koniecznie świadczące o ciąży. Temp. w drugiej fazie cyklu powinna być wyższa przez ok. 14 dni po owulacji. Świadczy to po prostu o obecności progesteronu w organiźmie. A jeżeli chcesz się opierać na tempce, to trzeba ją mierzyć zawsze rano, i cały cykl, a nie wyrywkowo i byle kiedy. Pozdrawiam i oczywiście życzę powodzenia. :)

Gość rożowa landryneczka
no bo boje sie ze ciaza mi ja by popsula a bardzo dbam o siebie ,ale myslisz ze to wyklucza calkowicie ciaze mierzac tak pozniej?👄

Jak się boisz to nie uprawiaj seksu na drugi raz w DNI PŁODNE - proste! I nic nie myślę o twojej ewentualnej ciąży, bo lekarzem nie jestem.

Gość rożowa landryneczka
Surfitka-sorki ,chcialam tylko wybadac troche tyle kobiet tu sie wypowiada ja jestem zielona .Poprostu bylo minelo tylko czemu ta temeratura wysoka ,rano nie mierze bo spie dlugo wole po poludniu mierzyc ,zreszta nie mierzylam nigdy jeszcze wiec tez nie wiem jaka mam przed owolucja -bledne kolo ale mam cykora maalego ,bo w razie czego czeka mnie zabieg

Gość rozsądna
Różowa landrynko czy Ty jestes taka ograniczona czy tylko takie sprawiasz...wrazenie???

Gość rozsądna
Jednak to nie wrażenie...Ile ty masz w ogóle lat 15??!Jak nie wiesz nic o antykoncepcji to nie uprawiaj seksu i nie zadawaj bezsensownych pytań,bo to nie swiadczy o tym,żebyś miała wysoki poziom IQ.

Gość rożowa landryneczka
rozsądna-dlaczego ograniczona?Poprostu boje sie jak kazda kobieta ktora za bardzo zaszalala

Gość rożowa landryneczka
mam 21 lat ,pracuje i ucze sie

Gość rożowa landryneczka
to jak wiecie czy nie?