Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak sadzicieee

skazani/skazane na samotnosc-to ze kazdy znajdzie swoja polowke to klamstwo

Polecane posty

Gość jak sadzicieee

Wszyscy mowia: kazda zmora znajdzie swojego amatora. a ja mam kolezanke, ktora naprawde korzysta z zycia. Studiuje, bawi sie, zapisuje sie na kursy. Nie jest pieknoscia ale ladna , zadbana , skromna dziewczyna. ma na czym siedziec i czym oddychac i co? naprawde nie ma zadnego faceta, ktory by zrwocil na nia uwage. Moglaby wyjsc z siebie a zaden facet nie zaprosi ja na randke. Wina charakteru? Ja sadze, ze nie bo kazdy niby przeciez znajdzie druga polowke. Nieprawda! uwazam, ze sa ludzie skazani na samotnosc, ktorzy nie maja szczescia i nokogo nie poznaja w ciagu calego swego zycia. Zaraz uslysze, ze trzeba naprawde sie postarac aby nie miec nikogo. Zaraz ktos napisze, ze pewnie samotnik jest szpetny, niemily lub ma same wady. Zanm naprawde fajne osoby, ktore nie maja wcale szczescia do poznania drugiej polowki bo po prostu nikt na nich nie zwraca uwagi!1

Gość ja nigdy nie
znajdę dziewczyny. Żadna nie będzie chciała takiego przegrańca :(

Gość Soppee
ja znam osoby, które mimo fajnego charakteru, przyjemnej dla oka powierzchowności sa same....

wiesz ja trochę tak sobie myśle że faktycznie niektórym osobom pisana jest samotności ale tylko i włącznie w sferze damsko -męskiej nie wiem od czego to zależy ale może dlatego ze kobiety jest na ziemi:) więćej pozdrawiam

Gość Soppee
ale za krótko żyję na tym świecie, żeby stwierdzić że są ludzi, którym pisane jest życie w pojedynkę

Fanousek Jak sądzisz , skoro kobiet jest więcej to właśnie dlatego decydują się być kochankami i rozwalają związki żonatym ?

Gość gdzieś to udowaodnili
w badaniach że około 20% mężczyzn jest atrakcyjna dla 80% kobiet. Więc jak mogą się dorwać do takiego "ciacha" to nic ich nie powstrzyma :classic_cool:

Kuglarzu nie wiem.... trudne pytanie mam koleżnki, które są kochankami nie oceniam ich to jest po prostu miłość i brak samokontroli... wiesz trudno gadac o czyms czego sie nie doświadczyło i mam nadzieje ze nie bedzie mi dane:)

Gość Ronny123
pieprzycie nonsensy ..w zyciu nie ma reguł ani nikt nie daje gwarancji na "miłośc" czytez jej znalezienie...świat jest pełen starych panien i starych kawalerów którym "niczego nie brakuje" a jednak sa sami Loteria

Czasem samotność jest potrzebna, żeby dojrzeć, wyleczyć się z ran. A miłość może człowieka zdybać w nieoczekiwanym momencie, nawet po 35 roku życia;)W Biblii napisano, że nie każdy jest stworzony do małżeństwa, ale wierzę, że nie dotyczy to osób, które mają w sercu pragnienie towarzysza życia. Choć zawsze są wyjątki, widać inny los...

Gość gocha2323
Jestem typem człowieka, który ma milion znajomych, kilkoro oddanych przyjaciół, ale jakoś tej swojej drugiej połówki albo nie umiem odnaleźć albo po prostu nie istnieje nikt taki. Wiecie jakie to jest uczucie kiedy chłopak chce iść z tobą na piwo, gada o rodzajach tamponów albo laktacji kogoś z rodiny,ale powie że na więcej nie licz? Miesza cię z gó... Kiedyś mi się nawet umyślało złapać faceta na dziecko. Obojętnie jakiego... Idiotyzm, prawda??? Od tej pory wolę być sama niż wpadać na podobne pomysły. Nie znajdę swojej drugiej połówki, już przestałam na to liczyć. Może to kłamstwo, może nie, znam kilka par które są niczym dwie połówki jabłka, ale szanse na znalezienie są bardzo małe. To już nie ten czas kiedy się wierzyło w księcia na białym rumaku. Rzaczywistość jast brutalna.