Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca mama

TANIE NOCLEGI W KRAKOWIE - gdzie polecacie?

Polecane posty

Gość pytajaca mama

chcialam zrobic mi i mojemu mezowi prezent urodzinowy. mamy bardzo duzo znajomych i wyprawianie imprezy wyszloby bardzo kosztownie to mysle,ze za takie same pieniadze mozemy pojechac do Krakowa na 4-5 dni. moj maz nigdy tam nie byl a ja jak bylam mala dziewczynka. znacie moze miejsca,gdzie mozna tanio przenocowac? dziekuje za odpowiedzi.

Gość pytajaca mama
up

Gość pytajaca mama
up

Gość krakowiankaaaaaaaaaaaaaa
swietny pomysl :) jest duzo tanich hosteli w centrum, najlepiej jak wpiszesz sobie w googlach i tam na pewno cos znajdziesz :)

Gość nestea.
akademiki są bardzo bardzo tanie. kiedyś przekimaliśmy tam ze znajomymi za 9,90/os za noc. to był zdaje się Żaczek, koło CK Rotunda. warunki były całkiem, znośne, o ile komuś nie przeszkadza korzystanie ze wspólnej łazienki na całe piętro.

Gość pytajaca mama
wlasnie siedze w googlach szczerze mowiac troche zszokowana cenami. wyjazd planowalam na ok 29.04 - 05.05 bo akurat w tym okresie obydwoje mamy urodziny. akurat wypada na srodek sezonu w krakowie :) cena za pokoj 2-os ok 100 zeta. nic tam..poszukam jeszcze. moj maz oczywiscie zaproponowal,zebysmy jechali w ciemno a napewno cos znajdziemy :) troche sie obawiam,wiec szukam dalej. jakbyscie mieli cos do polecenia to poprosze.

Gość pytajaca mama
up

Gość pytajaca mama
wlasnie podzwonilam po akademikach w krakowie i ceny sa juz bardziej przystepne :) jak na nasza kieszen oczywiscie. ok 70-150 za pokoj dwuosobowy.

Gość pytajaca mama
aaaaaaa krakowianka - dzieki wielkie za te linki. buzka.

Gość krakowiankaaaaaaaaaaaaaa
nie ma za co, mam nadzieje ze pomoglam. zycze milego pobytu w krakowie :)

Gość pytajaca mama
napisalam juz pare maili do nich z zapytaniem. kurcze,juz nie moge sie doczekac. teraz tylko trzeba zaczac pieniadze odkladac :)