Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaja123456789

WIELKI PROBLEM WSTAPCIE NA CHWILKE I POMOZCIE!!!!!!

Polecane posty

Gość jajaja123456789

hej napisze krotko tydzien temu kochalam sie z chlopakiem pekla prewzerwatywa ale on zdarzyl wyjsc ale jak wiadomo wczesniej tez sie wydziela jakis sluz ktoryczsami zaiwera plemniki ale nie o to chodzi czy po tygodniu moge mniec juz objawy ciazy bo strasznie bola mnie piersi!!!!zawsze przed okresem troszke bolaly ale nie az tak z dnia na dzien jakby mocniej!pomozcie!

Gość jajaja123456789
napiszcie cos plis!!!!

hmm...no raczej nie! 5, 6 tygodni, to rozumie! Bez paniki.... a skoro to było tydzien temu, to zrób test :)

Gość nerwy....

Gość ciaza na bank
ale zrob test zeby sie upewnic 🌻 gratuluje Mamusiu:)

Gość jajaja123456789
prosze nie zartujcie sobie!serio ciaza???jedni pisza tak drudzy inaczej cholera!!!

Bez paniki dziewczyno, uważam że to nie żadna ciąża. Szkoda że nie napisałaś ile mniej więcej jesteś przed okresem. Pamiętaj nasza wyobraźnia jest straszna i właśnie nadmiernie pracuje w stanie zagrożenia. Proponuję zrobić bobo-test dostępny w aptece lub markecie 9 zł, choć i tak wydaje mi się że o ciąży raczej nie może być mowy............ żebym tak zachodziła w ciążę za każdym razem jak mi pękła prezerwatywa to miałabym już pokaźną gromadkę :) Dziewczyny przestancie być złośliwe, bo każda z nas przynajmniej raz w życiu się bała .................

Gość blondynkom dziekujemy
:P:P:P:P:P:P

Gość jajaja123456789
wielkie dzieki!!!!pocieszylas mnie!przed okresem jestem jakies 10 dni!

Gość jajaja123456789
a moge zrobic trest po tygodniu??juz wykryje??

Gość jajaja123456789
dzieki a moze jeszcze ktos sie wypowie???

Gość jajaja123456789
????

Gość MAJA123
widze ze malo osob dalo ci odpowiedz na twoje pytanie ja powiem tak na moj gusy jestes w ciazy przykro mi

Gość na moje oko
ja bym raczej powiedziała że nie jesteś. Skoro chłopak nie skończył to taki stosunek przerywany nie daje aż tak dużych szans. Jeśli tak jak piszesz jesteś 10 dni przed okresem, czyli powinnaś być już po owlacji i teoretycznie mieć czas niepłodny. Głowa do góry, ja też czasami przerywam i nie zaszłam od tego w ciąże:)

Gość na moje oko
ja bym raczej powiedziała że nie jesteś. Skoro chłopak nie skończył to taki stosunek przerywany nie daje aż tak dużych szans. Jeśli tak jak piszesz jesteś 10 dni przed okresem, czyli powinnaś być już po owlacji i teoretycznie mieć czas niepłodny. Głowa do góry, ja też czasami przerywam i nie zaszłam od tego w ciąże:)