Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pianka23

glupie pytanie ale moze ktos odpowie

Polecane posty

Gość pianka23

biore tabletki antykoncepcyjne cilest, czy to mozliwe aby one wogole nie dzialay? a moje pytanie bierze sie stad ze po 14 tabletce mam takie bole jak przy owulacji, a wiec czy to moze byc owulacja?

Gość działaja o to sie nie bój

Gość pianka23
dzieki:)

Gość Matowa Dziewczyna
niektórzy lekarze zalecają dodatkowe zabezpieczenie przez pierwszy miesiąc. Ale naprawde kązdy mowi cos innego. Jesli nie chcesz baby to lepiej sie zabezpiecz

Jak brałam tabletki to też bolały mnie w połowie cyklu piersi zupełnie tak jak przy normalnym, beztbletkowym cyklu. A u mnie ten ból był zawsze oznaczeniem owulacji. W ciąże niez aszłam, ale może rzeczywiście przez pierwszy meisiąc lepiej nie szaleć:P

Gość pianka23
no wlasnie to nie jest moj pierwszy miesiac:) bralam tabletki pare lat, potem mialam mala przerwe (1 miesiac) a teraz jestem przy drugim opakowaniu

na instrkucji do kazdych tabletek jest napisane, ze trzeba przez 1 miesiac sie dodatkowo zabiezpieczac -ale ja tez tego nigdy nie robila m i bylo oki -a wiele razy przerywalam branie tabletek i po przerwie znow zaczynalam. takie bole tez czesto miewam pamietaj, ze biorac tabletki sztycznie wplywasz na swoje hormowny i one beda roznie sie zachowywac - nie steryj sie - zawsze tu mozesz zapytac ;)

Gość pianka23
ufff bede spokojniejsza:) dzieki za odpowiedzi dziewczyny