Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam to samo 009 Napisano Luty 17, 2007 co ty :D I nie wiem czy bym się dziewczynie (zainteresowanej) przyznał czy tylko stwierdził coś bardzo niejasno. Głupio mi z tego powodu :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lilllllllly Napisano Luty 17, 2007 jasne...tacy są najlepsi bo nie zmanierowani i nastawieni na konsumpcje.no i nie ma czego wspominać,porównywać a takie "byłe dziewczyny" czsto wywieraja duzy wpływ na zwiazek-posrednio oczywiście.ja jestem za! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*eviaczek 0 Napisano Luty 17, 2007 jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam podobnieeee Napisano Luty 17, 2007 tzn. jestem z tej 2. strony, jestem dziewczyna i kocham soe w chlopaku ktory ma 24 lata i wiem ze nigdy nie mial dziewczyny, nawet sie nie calowal. trudno w to uwierzyc, ale to wyjatkowy, cieply i dobry mezczyzna, zycze i sobie i jemu by nam sie udalo, dla mnie to skarb, nieoszlifowany brylant i zyskuje tym w moich oczach, imponuje mi tym nawet szczerze mowiac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.awaryjna 0 Napisano Luty 17, 2007 A ja mam ponad 10 więcej i nikt mnie porządnie nie podrywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no to już tylko z okna skoczyć Napisano Luty 17, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a właśnie Napisano Luty 17, 2007 @ mam podobnieeee on nie miał bo nie chciał a miał okazje czy po prostu żadna go nie chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja stara znajoma Napisano Luty 17, 2007 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 wrócił!:D tak długo cię nie było, iż śmiem twierdzić, że jakaś dziewczyna cię upolowała:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to pytanie jest retoryczne Napisano Luty 17, 2007 ????? Przecież jak dotąd nie umiałeś zagadać dziewczyny to dalej nie będzie łatwiej. Bo ilość wolnych osobników maleje z każdym dniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 17, 2007 maleje z każdym dniem mówisz....:( a jak się zagaduje do dziewczyn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za jakie grzechy Napisano Luty 17, 2007 znów ty?! myślałam, że po naszej ostatnie rozmowie już nie wrócisz... Dlaczego ty mi to robisz?... nigdy nie miałem dziewczyny znajdź sobie jakąś i żyjcie długo i szczęśliwie z dala ode mnie!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 17, 2007 chyba głupia jesteś, z ptrzykrością musze stwierdzić i chyba każdy tutaj przyzna mi rację, że chyba tylko głupi mógł liczyć na to, że ja przestanę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość za jakie grzechy Napisano Luty 17, 2007 nie nazywaj mnie głupią:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Logi Tech Napisano Luty 19, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
***Japonka*** 0 Napisano Luty 19, 2007 TAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 543210 Napisano Luty 19, 2007 Hej, lubie rozprawiczać takich jak ty. Reflektujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 a jak się rozprawicza takich jak ja, poopowiadaj bo bardzom ciekaw:)!!!! naprawde!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 jak się rozprawicza takich jak ja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiziunia Napisano Luty 19, 2007 wali się im po ryju i kopie pojajach, reflektujesz prawy młodzianie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nigdy nie miałem dziewczyny 23 0 Napisano Luty 19, 2007 jak jeszcze? bo ta opcja średnio mi się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach