Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jolka c.

za chwile zwariuje

Polecane posty

Gość jolka c.

jestem w 6 miesiacu ciazy, od 4 miesiecy siedze w domu, niedawno przeprowadzilam sie z mezem poza miasto, nie ma tu co robic, zadnych znajomych, powoli zaczynam wariowac, juz z nudow nie moge. na telewizor i ksiazki nie moge patrzec. maz pracuje od 14 do 22 wszystkie wieczory spedzam sama. Powoli dostaje do glowy juz nie wiem co robic. Czy ktos tez tak ma???

Gość ja tak mam od
5 lat, da sie wytrzymac....

Gość dsfsf
może znajdź sobie jakieś hobby, pisz coś jak lubisz. wyleniuchuj się jeszcze przez te 3 miesiące, bo jak będziesz miała dzidzię, to już nie bedziesz się nudzić :)

Gość ....a może
posprzątaj w domu i zrób dla męża dobrą kolację, a rano śniadanie, a potem obiad(?)

...a moze ma racje...postanow sobie ze staniesz sie donrym czlowiekiem i pomysl sobie jak mozesz umilic zycie bliskim ci osobom.....a moze zadzwon do kumpeli z liceum ktorej nie widzialas od wiekow?:) Trzymam kciukasy za to ze uda ci sie przetrwac i nie zwariowac:P

Gość usmiechnieta
jedz na miasto pobuszowac po sklepach innym razem sa dlugi spacer do lasu zapros kolezanki na obiad sama idz gdzies do znajomych znajdz sobie hobby i zdrowo sie odzywiaj :) dobrze bedzie :)

Tak to jest, zawsze czegoś w życiu brakuje.. na pewno znajdziesz sobie jakieś zajęcie, szkoda by było zmarnować te popołudnia. Pozdrawiam serdecznie