Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjj

Ból brzucha w ciąży!

Polecane posty

Gość jjj

Witam!Jestem w 6 tc!Do tej pory wszystko było ok, ale dziś zaczął bolec mnie brzuch :( Nie wiem czy jest to powód do obaw!Nie jest to jakiś straszny ból brzucha!Taki jak w pirwszym dniu okresu!Czasami boli z lewej, czasami z prawej strony, a czasami po śrdoku! Dzwoniłam do mojego lekarza!Powiedział, że to normalne w ciąży, bo macica się rozciąga czy jakoś tak!Tylko, że tu gdzie teraz mieszkam ciązy do 12 tygodnia nie traktuja poważnie :(Uważają, że jesli ma się poronić to sie poroni :( Byłam w szpitalu, bo nie dawało mi to spokoju, ale tam nie dość, że naczekałam się 4 godziny, to jeszcze nic mi nie zrobili!Przyszła jakas babka, pouciskała brzuch powiedziała, że jest ok :( żadnego usg, żadnego badania ginekologicznego!Martwię się! Powiedzcie mi czy faktycznie przesadzam? PS. jakby sie ktoś dziwł w jakim kraju tak traktuje sie ciężarne to jest to Wielka Brytania!

Gość AJOłKA
na pewno nie jest to normalne,powinnaś pójść do innwgo lekarza , musi on koniecznie ustalić przyczynę bólu... nie można tego bagatelizować ,niekiedy kobieta musi leżeć w szpitalu do porodu ,więc nie daj sobie wmówić,że to normalne trzymaj sie...

teraz to cie brzusiu bedzie bolec caly czas wez sobie magnez i duzo odpoczywaj w twoim brzuszku rosnie malenstwo i bedzie cie cagnac najwzniejsze to sie nie vdenerwowac bo to poteguje, nie strecuj sie jezerli nic nie dzieje sie po za tym, jwstem w 40v tc i mnie bolal brzuch praktycznie caly czas tam w srodku nadole pozrdawiam

Gość jjj
Dzieki kobitki!chociaz to są dwie rózne odpowiedzi :) Ból ustepuje bez żadnych leków!Nie wiem nawet czy oni tu nospe mają, a mama ma mi ją dopiero przysłać! Więc skoro ból mija to chyba nie jest tak źle :) Jeszcze raz dziękuję :)