Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypadające włosy

SŁabe, wypadające włosy.

Polecane posty

Gość wypadające włosy

Mam taki problem z moimi włosami są słabe, wypadają. Zaczęłam łykać silice, raz w tygodniu robię maseczkę na włosy z jajka i trzymma włosy pod folią, myję szamopnami do włosów, słabych, zniszczony. I niestety prostuję je. Co mogę zrobić, żeby poprawić ich stan??

Gość czarnulaaa
daj im na troche odpoczac od prostownic,suszarek i innych chemicznych srodkow typu pianki,lakiery...ja tez mialam problem z wypadnaiem wlosow straszny.od farbowania i prostowania m.in.Prostownice uzywam rzadko teraz,stosuje domowa maseczke 2 rayz w tyg(2zoltka,2lyzki olejku rycynowego,kilka kropel cytynki),odzywki wzmacniajace pantene geste i mocne.no i musze powiedziec ze jest lepiej:)nie ma mega gestych wlosow ale juz tak nie wypadaja.daj im troche czasu:)

Gość kochaniutkaaaa
tez mialam ten problem az wybralam sie do dermatologa!! kup sobie revalid i multisal - lykaj przez miesiac 3 razy dziennie po 2 tabletki potem 3 razy po 1! wiadomo, ze odrazu nie pomoze ale efekty po jakims czasie sa piorujace!! Poza tym ja dostalam do smarowania glowy najpierw dermovate a potem AlpicortE i juz mi nawet wlosek z glowy nie spadnie :)

Gość czarnulaaa
aha dobry ejst tez srodek humavit skrzyp polny i pokrzywa w kapsulkach.

Gość mucca
polecam witaminy amway daily, i aby mnie było - nie pracuję dla tej firmy, witaminy te poleciła mi moja fryzjerka, po trzech dniach widać już różnicę, a raczej nie widać włosów na ciuchach