Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pechowa normalna

Ale widzialam dzisiaj pare w supermarkecie!

Polecane posty

Gość pechowa normalna

Ona wlosy blond do ramion, usta silikon, obcisle jeansy, biale skorzane kozaczki, sportowa bluza , pod nia t-shirt z bardzo glebokim wycieciem opalona, tipsy naturalne on ponad 180, swietnie ubrany, naturalny, przystojny, wysportowany czemu dziewczyny maja szczescie do takich facetow , wlasnie takie nienaturalne ehh:(

Gość pechowa normalna
takie sztuczne aby nie powtarzac nienatu....

Gość masz racje nie pisz
plastik jest na topie... ale nie martwcie sie bo zaden poza klockami lego nie zainteresuje faceta na dluzej niz kilka chwil

Gość pechowa normalna
nie zazdrosc ale moze zal ze tacy faceci sa nie dla mnie on nie byl typem lovelasa fajnym przystojny, mily na 1 rzut oka facet taki z lekka wyciszony a ona? ehhh jak barbie

Gość pechowa normalna
nie rozumiesz tematu

Gość imadełko
a skąd wiesz , że laska z blond włosami i silikonowymi ustami nie zasługuje na fajnego faeta ? może jest fajna ? może ma poczucie humoru albo jest bardzo inteligentna ? a moze jest bardzo ciepłym człowiekiem ? co ty o niej wiesz ?

Gość pechowa normalna
ja nie mowie ze ona jest glupia , wiem wiem.... moze jst fajna i mila ale chodzi mi o to, ze jednak wyglad sie liczy i przystojni faceci sa tylko z takimi dziewczynami

Gość lusiaaaaaaaaaaaaaaaa
skanDAL !!! Blondynki z dużymi ustami, zadbanymi paznokciami oraz strojem dopasownym do sylwetki od dziś do kamieniołomów :) idę się pakować :)

Gość ktos tutaj jest durny
nie pokaze jednak palcem:(

ale mojego chłopaka (przystojnego, wysportowanego, luźnego i wyjątkowo sympatycznego) i tak zabieram ze sobą :P

:D:D:D są białe kozaczki i "białe kozaczki" :) podobnie jak i tipsy oraz "tipsy". Poza tym jaką masz pewnośc czy to w ogole były tipsy :) POZA TYM CO KAWALEK ZELU NA PAZNOKCIU MOWI CI O CZLOWIEKU :D P O Z A T Y M co mowi o czlowieku kolor buta :D jak ja was lubię ludzie :D nie wyobrazacie sobie :)

Gość pechowa normalna
a czy ja mowie, ze ona jest glupia? chodzi o to, ze jednak tylko takie maja fajnych facetow wlasnie takie zrobione a o jej wnetrzu nic nie wiem

Gość a ja jestem gruba i brzydka a
tez mam fajnego faceta

to ZROB się tez;)

Gość a ja jestem gruba i brzydka a
a ona napewno zmieni styl jak pojdzie na swoje ;)

Gość Natolinka_26
Jak zawsze trzeba zrobic z jednej wypowiedzi kompletny afront autorki wiec co za tym idize trzeba ja zaatakowac jak to w polskiej rzeczywistosci przystalo. Popieram autorke.....i to w 200% a czemu? Po pierwsze skoro jestesmy tak stereotypowi w innych sprawach to ni eudawajmy ze blondynka z tipsami i plastkiem na buyzi nam sie nie kojarzy z jednym....bo to zakrawa na sezonowa oblude i zalezna od sytuacji. Po drugie.....niestety ale to calkiem sprawdzone ze kobiety tego pokroju przesadnie dbajace i wrecz nie widzace swej sztucznosci nie maja za duzo wspolnego z intelektem. Czemu?? BO patrzac na priorytetowosc ich aspiracji nie mozna myslec inaczej. Jelsi sie ktos nie zgadza to prosze do boju. Roznica jest miedzy nienagganoscia swojego wygladu a dazeniem do braku oryginalnosci kojarzacej sie na dzien dzisiejszy z kiczem... Kto nie rozumie niech przeczyta dwa razy...bo zapewne zazdrosc mnie zzera ze mam krotkie paznokcie, czarne wlosy i jedyne 170cm wzrostu a do tego kobiece kszalty w postaci 55kg. Cholera staralam sie zniwelowac atak ze jestem zakompleksiona ale teraz dostane za egzaltacje i zadufanie... I tak zel i tak nie dobrze...kochani forumowicze wiecej zdecydowania i wlasnego zdania bo brak wam charakterow....

Gość naturalna444
Ale te lale nie sa wcale z fajnymi facetami. Widzialas kiedys taka pinklasie z przystojnym intelektualista? Nie sadze. One chodza z zarozumialymi pustymi zadufanymi w sobie facetami. Zazdroscisz im takich typkow? Bo ja nie...

:D

Gość naturalna444
Natolinko, Ty Zazdrosnico!!! Pewnie zazdroscisz im tego silikonu i farbowanych blond wlosow, no przyznaj sie!!:):):)

Gość Natolinka_26
naturalna....zazdroszcze strasznie bo po prostu zycie zweryfikowalo ze ja u takich facetow nie mam szans. Cholera mieszam w takim trzypitrowcu i mam okno do okien....w apartamencie na przeciwko pietro wyzej mieszka parka on ochroniarzona blondi wyzej opisana. No fajni epopatrzec jak ja posuwa wieczorami ale co z tego ze jak ona idzie na kolacje z psiapsiulkami to on posuwa co innego lub kogos a kiedy on w pracy to i ona posuwana przez innego speca. ALe ogolnie jestem strasznie zazdrosna...bo nie mam w ogole adoratorow i stad ten moj jad. Wiecie mam jednego kumpla z Rumii.....i jego mentale mnie zabijaja. Fajny, przystojny facet w moim wieku (patrz 26) ale chwyta sie lasek wlasnie tego pokroju. Czemu bo nie chce stabilizacji a fajni esie kumplom pochwalic ze sie taka sztuke rypnelo. No coz mowicie co chcecie ale troche cos o tym wiem... Co nie umniejsza mojemu zakompleksieniu ;) Z taka fajnie si epokazac ale do tanac i do rozanca on ani ejest......stare jak swiat ale prawdziwe....glupim jest ten kto zaprzecza....

Gość o o
fajna to nie musi znaczyć sztuczna Ja mam 181 \71\80C przed wyjściem spędzam w łazience 10 minut A mój facet wszędzie się chwali jaką ma fajną dziewczynę dlatego że jestem naturalna i kumata a nie sztuczna i pusta

Gość wwwewqedqw
wiesz jakbyś zobaczyła galeriankę na zakupach z fajnym facetem, też byś jej zazdrosciła;)

Gość ech te kobiety
Jak wyglądają "tipsy naturalne"

Gość vbcbcb
do dupcenia są plastiki do zeniaczki cos innego wiec o co sie tu martwicie !! ?? przeciez nie bede za młodu mial jakiejs kobiety normalnej facet to wzrokowiec ! wiec jest jak jest , dzieci jednak urodzi mi inna a ta plastikowa nichaj mysli ze jest boginia

Gość vbcbcb
bo przeciez jak wyglada w BMW obok mnie jakas normalna kobieta ktora nie zwraca na siebie uwagi ? nie szokuje ? nie pokazuje duzo ? no jak ? kto sie obejrzy za normalna ? To to samo jak z kinem kto idzie na film mało widowiskowy itd. ano idą ludzie , ale widzicie na avatar do dzis sie dopchac nie mozna .

Gość vbcbcb
kobieta ma mnie podniecac w kazdej chwili ...siegnac tez musze do majteczek - tak samo , a jak to zrobic jak kiecka długa , albo nosi taka majtki ? a biust ma zakryty - to w kwesti siegniecie do biustu ! nikt nie kupi pzreciez majac jak pieniadze tak do wyboru BMW a poloneza

Ktos powyzej mial racje faceci to wzrokowcy. A ty nie zazdrosc tylko wyjdz do ludzi, idz do baru dyskoteki a nie siedz przed kompem. Sam facet do ciebie nie przybiegnie. Ale swoja droga skoro on na takie lale leci http://ikf.styl.fm/fryzury-dlugie/fryzura447002.htm to tylko swiadczy o nim. Nie chcialabym miec faceta ktory uprzednio sie umawial z taka panna.