Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Ktoś z was już się całował?

Polecane posty

Gość jak Ty
w zyciu jestes tak zalosny jak tutaj to sie nie dziw ze zadna Cie nie chce:O

Gość a może po prostu...
mają lepsze rzeczy do roboty w sobotnią noc niż siedzenie na kafe?;)

Gość gość
Ja sie calowalam i zdradze Ci w tajemnicy, ze wiecej niz raz:D

Gość gość
Trzymalam, nawet spalam w jednym łózku i mylysmy sobie razem cipki w zlewie:classic_cool:PS: Nie jestem les ani bi.

Moje pytanie dotyczyło osoby płci przeciwnej ale na marginesie powiem, że cholernie żałuję, że nie poszedłęm na inny kierunek studiów. Gdybyś mnie uczyła to bym miał taki ubaw. Ja nie moge poprostu. Nas też uczą takie młode doktorantki....ale ja żadnej bez dowodów nie podejrzewam o takie swiństwa. Naprawdę jesteś tak prowokacynie intrygująca. Szkoda, że tak mało jest na świecie takich osobowości i w dodatku w takim ciele...

Gość gość
O rany, przestan mi kadzic, bo tego nie znosze:oPS: Lubie moich studentow i moje studenty lubią mnie;). Dalabym Ci sie potrzymac za reke, jakbys ladnie mi napisal kolokwium;)

Co to znaczy kadzić? JA tam mowie to co mysle. Tylko Twoi studenci nie wiedza pewnie co tu wypisujesz. Ja to sie chyba kiedys wybiore na spotkanie z Tobą;) tylko oczywiscie nie zdradze kim jestem hehe;) Ty nie bedziesz wiedziala kim jestem a ja bede wiedzial doskonale;)

Gość gość
Wiedzą, nie wiedzą, a czy to cos zmienia? Jak ktos nie umie gadac o penisach i broszkach, to znaczy ze z deka jest proderyjno-zacofany:o

Gość gość
Co to za przyjemnosc, jak Ty bedziesz wiedzial kim ja jestem, a ja niede bez bladego pojecia, kim jest moj rozmowca:o Masz sie przedstawic!

Gość gość
Koniecznie dodaj - mam 23 lat i nigdy nie mialem dziewczyny;)

no co do nazwiska to sie jeszcze zastanowie ale...no co ty mialbym sie przyznac ze to ja wypisuje tu te wszystkie glupoty????????????????????:))))))))))) no co ty...nie nigdy, nie zamierzam sie do tego przyznawac, bez przesady;) W ogóle to chcę ci podziekowac, bo miedzy innymi dzieki tobie zmienilem zdanei o dzidwczynach jak tak czytam tpo co piszesz np to cholernie zaluje, ze jam nigdy nie uzywal tych uciech doczesnych;) a nawet jak sobie o tobie pomysle to daje mi to impuls do zmian;) ha moze kiedys sie zmienie, wszystko jest mozliwe nawet to;)

Gość asdfh
jeszcze nie i watpie ze kiedykolwiek smierdzi mi z ust

Gość gość
Nigdy nie miałem dziewczyny 23--> Prawda jest taka, ze uciechy cielesne mam znakomicie obcykane w teorii tylko, szok!?:D

Żeby aż szok to może nie, mnie wbrew pozorom nie tak łątwo zaszokowac;) Ale hmmm no przecież masz bojfrienda nie? Czyli jakieś tam podstawowe uciechy masz obcykane nie tylko w teorii chyba. A jakieś tam wygibasy typu 96,5 ;) to...nie wiem, ja naraziezie o tym nie mysle:) No ale powiedz o tym Twoim bracie bo mnie zainteresowalas a nie dokonczylas. Jak to z nim jest. Czemu ma tą samą przypadłość co ja? Jaka jest przyczyna?

Gość 23 latkaa
A po co ci dziewczyna w tym wieku ? Masz czas na zwiazek ;)

Gość gość
Moj brat ma 23 lata studiuje informatyke. Jest chudy, ma szczurza klate, bryle i IQ ponad 130. Nie mniej jednak, nawet jak raz wypil pol litra na glowe i dziewczyna wrecz kleila sie do niego, to uciekl i juz nie wrocil. Boi sie lasek chyba, bo gejem raczej nie jest. Ma tylko 3 kolegow, kazdy ma szczurza klate i bryle...nie chdoza na imrezy tylko przegrywaja cale dnie przed kompem pisza programy jakies...no tak to sprawa wyglada nieciekawie, ale ja jestem dobrej mysli.

no ja nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no ma w domu taaaaką siostrę i też cierpi na to samo...szczurzą kurcze mowisz znaczy sie co naprawde dla was dziewczyn jest tak wazne zeby byc umiesnionym? no coz w sumie to odpowiednik dziewczecych wdziekow..fajne ze ty chociaz nalezysz do tych, ktore nie mowia, że dziewczyny nie zwracaja uwage na wyglad. tak mowia chyba tylko brzydule;) hm hm hm ale sie ladnie o o okularach wyrazasz??????? wiesz jeszcze okulary to chyba nie taka tragedia co??? ajajajajajaja;) czyli znow moze zaczne cwiczyc;) wiesz odechcialo mis ei bo pomyslalem ze i tak nic z tego no ale coz, trza wszystko naraz widocznie no a co do twojego obcykania to jak zgadlem?

Nigdy nie mialem dziewczyny 23 - ktory to juz Twoj topik dzisiaj???? Spozytkowal bys lepiej ten czas jakos inaczej... na impreze bys poszedl. potrzymal jakas dziewczyne za... reke. pocalowal... w policzek. do dziela... :D

Gość gość
Nigdy nie miałem dziewczyny 23-->nie musisz miec miesni, zeby miec ladna sylwetke, wystarczy troche cwiczen.....ja umiesnionych bardzo osobiscie nie lubie;)Co do obcykania w temacie seksu? Powtarzam, glownie teoria;)Jesli jestes taki ciekawy, to w praktyce bylo 2 facetow...;)