Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigdy nie miałem dziewczyny 23

Ktoś z was już się całował?

Polecane posty

Gość gość
to pasuje nawet:D:D Nutria nie jest szczurem :classic_cool:

Gość gość
dobranoc moj rycerzu, mokrych snów :classic_cool:🖐️

To dobre! to dobre! ( o tych snach) wiesz...hm w moim otoczeniu jest pewne dziewcze, napalone co niemiara i bojrfienda nie ma już hooo hooo, ciągle o sexie wygaduje.... moze nie jest naj najpiekniejsza ale ma coś w sobie a kiedy jej twarz obleje sie sprośnym rumiencem...hm pewnego razu nawet nawet bylem z nia na spacerze no ale jakos nic z tego nie wyszlo...coz...wybredny jestem:)? ona taka luzacka troche za bardzo poza tym nie zgadzalismy sie w pewnych sprawach no ale coz..hmmm hmmm hmmm to tak apropo Ciebie;) i twoich sprosnych wypowiedzi:) W sumie wyobraznia szaleje glownie wtedy gdy ...wlasnie obcykane sie ma wszystko w teorii..haaaa dzieki raz jeszcze :) fajnie by bylo pogadac sobie tak na zywo a nie przez net...wieksze emocje by to wzbyudzalo chyba:) no ale gdyby nie net to bym sie nawet o tobie nie dowiedzial czyli net netem a zycie swoja droga..(to tak sam do siebie) ;) A czego ja Ci moge życzyć moja księżniczko:)? Rumaka już masz...hmm:) Dobranoc pchły na noc;)

Gość gość
no wlasnie, bo zdaje sie, ze miales isc spac;)Ja Ci zycze, zebys nastepnym razem jak bedziemy gadac na tych nickach, mogl mi powieddziec, ze juz trzymales dziewczyne za reke;)🖐️

Gość łączenie tematów
01:04 =Ja= Liczy się modlitwa ' "Miłość jest znamiętnioną przyjaźnią, uczuciem gwałtownym, burza użyźniającą, wichrem roznoszącym nasienie życia w najskrytsze zakątki." A. Kuczyński 01:05 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Nie bardzo kumam? Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 01:07 btrn milosc sama przychodzi a calowanie ot prosta sprawa tez sie balam ale ruszasz ustami i wszystko samo idzie a dziewczyn jest wiecej niz chlopow to wiec masz latwiej 01:08 =Ja= Modlitwa da Ci prawdziwe szczęście ile to jest te kilkadziesiąt lat życia w stosunku do wieczności "Miłość jest znamiętnioną przyjaźnią, uczuciem gwałtownym, burza użyźniającą, wichrem roznoszącym nasienie życia w najskrytsze zakątki." A. Kuczyński 01:09 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Wiesz jednak żeby dała szczęście to trzeba w to wierzyć. Chyba przyznasz. Jak się nie wierzy to nie wiele z tego by było. No a całowanie, nawet jak sie nie wierzy to myśle, że jednak... Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 01:12 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 No ale wracając do tematu, widzę, że nikt z tu obecnych się jeszcze nie całował. W sumie spodziewałem się, że znajdzie się tu choć jedna taka osba no ale cóż... Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 01:13 =Ja= Oni to mają za chleb powszedni "Miłość jest znamiętnioną przyjaźnią, uczuciem gwałtownym, burza użyźniającą, wichrem roznoszącym nasienie życia w najskrytsze zakątki." A. Kuczyński 01:14 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 Skąd taki pomysł? Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 01:16 pytanie jak z lat mlodzienczyc nie wyobrazam sobie dnia bez setek buziakow 01:19 Nigdy nie miałem dziewczyny 23 A ja sobie wyobrażam. Czyżbym miał lepszą wyobraźnię? Czy można do wieku 23 lat nie mieć dziewczyny przez przypadek czy musi być jakaś przyczyna? 01:21 pytanie jak z lat mlodzienczyc moze nie tyle lepsza co bardzo potrzebna do przetrwania. Dodatkowo to Ci chyba wyrownuje braki

to była którka rozprawa miedzy panem , wójtem a plebanem :-P

Gość a ja ma 29 i nie mam zamiaru
calowanie jest NIEHIGIENICZNE a "posiadanie" dziewczyny męczace.