Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saint-gobain

okrutne zderzenie z rzeczywistością

Polecane posty

Mieszkam w mieście które ma 100 000 mieszkańców, tutaj nie ma za bardzo gdzie wyjśc. Więc wsiadam w samochód i jadę gdzie dusza poniesie. Dzisiaj poniosła ... ale chyba w złe miejsce.

Co ja na to poradzę że lubię techno. Czy ludzie w moim wieku już nie bawią się przy techno? Czy to jest tylko dla gównarzerii zarezerwowane?

Jak kazdy wyjdzie z takiego zalozenia ze juz jest za stary na dyskoteki (w wieku 25 lat!!!) to rzeczywiscie na dyskotekach beda krolowac nastolatkowie i faktycznie po 20-tce to juz bedzie wstyd sie tam pokazac :D Saint-gobain - czym sie tak przejmujesz? Chcialas sie pobawic, poskakac.. trzeba bylo skakac a nie przejmowac sie glupimi spojrzeniami. Bo i po co? Czujesz sie mlodo (i jestes mloda) to po co przejmowac sie takimi glupotami? Mam 23 lata... powinnam juz tez wykreslic dyskoteki ze swojej listy? Wazne bys sie czula dobrze sama ze soba. Chcialas sie pobawic trzeba bylo nie przejmowac sie ze kilka osob sie dziwnie spojrzalo. Idz jeszcze raz i staraj sie wyluzowac. A przypomnialo mi sie jak moja mama ze znajomymi wybrala sie na dyskoteke (wszyscy juz byli po 30). Najpierw mlodziez sie na nich patrzyla jak na kosmitow ale jak zobaczyli ze oni tam w kolku wywijaja bez butow i maja dobra zabawe to dali sobie spokoj :D Jak znam mame to jak by miala odpowiednie towarzystwo to i teraz by poszla poszalec :D a ma juz prawie 50-tke na karku :O

Może gdyby moja znajoma trochę dzisiaj wyluzowała to też by było inaczej, ale ona miała taką kwaśną minę że zrobiło mi się głupio że ją wyciągnęłam. Ochroniarze byli starsi :-) i chyba dj, a... no i sztniarki ;-)