Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

maly kwiatek

Dieta Diamond贸w

Polecane posty

Go艣膰 zaczynam_
Hej,jestem ju偶 po kolacji - chlebek razowy i sur贸wka...W mi臋dzyczasie soczek z marchewki jednodniowy.Ca艂kiem toto smaczne :))).Izulka 1984-te偶 trzymam za Ciebie mocno kciuki! Mnie do tej diety przekonuje tak偶e to,偶e jest po prostu zdrowa...A moje od偶ywianie od paru lat przypomina艂o ....艣mietnik:(.Wierz臋,偶e wytrwam:).DIAMONDOWCY odezwijcie si臋!!!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Felimena
Witam bardzo mnie skusi艂a ta dietka- poluje teraz na ksi膮偶k臋 M. B艂aszczyszyn i mo偶e zaczn臋 z Wami :) piszcie co艣 wi臋cej o tym cudzie i dzielcie si臋 pomys艂ami mo偶e jakies przepisy rady i wskaz贸wki:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madga
Jestem na diamondach od ....dzisiaj :).Mam nadziej臋 wytrwa膰,bo m贸j organizm jest rozregulowany totalnie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 diamondowcy
odezwijcie si臋!!!! Ksi膮偶ki M.B艂aszczyszyn dosta膰 nigdzie nie mo偶na:(.Podzielcie si臋 wi臋c swoj膮 wiedz膮 z nami,co chcia艂yby dopiero zacz膮c:))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
Magda na alegro kupisz ksi膮偶ki M. B艂aszczyszyn http://aukcja.onet.pl/search.php?string=B%C5%82aszczyszyn&category=7&country=1 Diete 呕ycia poch艂on臋艂am jednym tchem- teraz postudiuje nieco przepisy i zobaczymy pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asco
Bardzo mnie zdziwi艂o ze ta k malo tu jest wypowiedzi. Ja tu weszlam pierwszy raz.Diet臋 Diamondow mam przerobion膮. Uwazam 偶e jest to najlepsza dieta jak膮 mozna sobie zafundowa膰. Bo przede wszystkim jest zdrowa, ustawia nasz organizm na wlaSCIWE TORY, poprawia samopoczucie i samoocene. Chudniecie to element dodatkowy ale jakze przyjemny.Ja te偶 wch艂on臋lam "Diet臋 zycia "w mig. Chodzilam nawet na przystanek z ksi膮zk膮 w reku i czytaj膮c.P贸zniej znalazlam jeszcze jedn膮- "Jedzta co chceta" tej samej autorki. Naprawd臋 polecam t膮 lekt贸r臋 bo tam znajdziecie odpowiedzi na wszystkie wasze pytania. Chyba rok temu sprzedawano Diet臋 偶ycia w wysylkowym" klubie dla Ciebie" znow kupi艂am az dwie i znow mi wsiak艂y. Dziewczyny troch臋 samokontroli na pocz膮tku a pozniej juz leci.Sprobujcie a same sie przekonacie. I nie wierzcie tym ktorzy wmawiaj膮 ze najwazniejsze jest 艣niadanie.Totalna bzdura ! -przez ni膮 cierpialy moje dzieci ktore zmuszalam do jedzenia a ktore chcialy sie zachowywac w sposob naturalny.Teraz jak zjem sniadanie nie mam ochoty do pracy, trac臋 energi臋 i humor. Bardzo zaluje ze wczesniej o tym nie wiedzialam. Ale lepiej pozno niz wcale.Powodzenia. Jeszcze raz podkreslam ze jam na co mam ochot臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Felimena
asco mo偶esz cos wiecej napisa膰???? Jestem od 1,5 tyg na tej diecie ale nic nie widze (偶adnych zmian) jestesm przera偶ona- nic na mnie nie dzia艂a- czy jestem skazana na tak膮 siebie????????????? nie moge na siebie patrze膰, przestaj臋 si臋 mie艣ci膰 w ciuchy - to jest straszne:(

Udost臋pnij ten post

ktos sie jeszcze wypowie? ja mam zamiar zaczac sie odchudzac powoli na probe od dzis, a tak na serio, konkretnie to od 1 kwietnia, po swietach :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tet it bee
hej, przez przypadek, grzebi膮c w mamy!! ksi膮偶kach wpad艂a mi w r臋ce Dieta 偶ycia 2 o diecie Diamondow z 1991. I zacze艂am... na razie 3 dni, chce zobaczyc czy bedzie jakis efekt po 2 tyg. Na paru stronach www doczyta艂am sie ze nie powinno sie jesc banan贸w, ale w ksia偶ce tego nie ma... co myslicie o tym?? bo ja to lubie banany :) i rano to tak z 2 jadam do tej 12... pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kot na szpilkach
ja kiedy艣 stosowa艂am do艣膰 rygorytycznie i bardzo schud艂am, by艂o to dawno temu, wi臋c nie pami臋tam dok艂adnie ile. do dzis zostal mi nawyk, ze miesa nigdy nie zjem z ziemniakami, ale niestety inne zaady poszly w k膮t no i junk food zakr贸lowa艂 w moim menu. teraz prowadze bardziej rygorytyczna diete, bo mam sporo do zrzucenia, ale docelowo wlasnie zamierzam wrocic do Diamond贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietetyk
polecam wszystkim, sama stosowa艂am taki spos贸b 偶ywienia przez kilka lat, jedyn膮 trudno艣ci膮 jest konieczno艣膰 偶ywienia zbiorowego, na zorganizowanych pobytach-obozy, wycieczki itd, chocia偶 i tam mo偶na z tego korzysta膰 , podaj膮c swoje menu do przygotowania , w trosce o klienta organizatorzy powinni zapewni膰 indywidualne potrzeby , a sam spos贸b 偶ywienia jest prosty w przygotowaniu i co najwa偶niejsze nie trzeba obsesyjnie liczy膰 kalorii , ja pozwala艂am sobie dodatkowo na kaw臋 i s艂odycze - sporadycznie i w rozs膮dnych ilo艣ciach,jak dietetyk uwa偶am,偶e to 艣wietny spos贸b na zdrowe 偶ywienie i profilaktyk臋 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gwalik
Witam jestem na diecie 3 dzien, mam troche pyta艅: co z takimi produktami jak fasola czerwona, szparagowa, groszek albo kukurydza? Czy traktujemy to ja warzywa? i mozemy 艂膮czy膰 z bia艂kami albo w臋glowodanami? I jeszcze co np z jogurtem naturalnym alo smietan膮, mo偶na je dodawa膰 do obiad贸w?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietetyk
odpowied藕 do Pani "gwalik" witam tak - warzywa to warzywa, niekt贸re z nich (wymienionych) s膮 doskona艂ym 藕r贸d艂em wysokowarto艣ciowego bia艂ka-ale ro艣linnego, 艂膮czymy je albo z bia艂kiem( produkty pochodzenia zwierz臋cego) albo z w臋glowodanami( produkty pochodzenia ro艣linnego), jogurt i 艣mietan臋 traktujemy jak reszt臋 produkt贸w pochodzenia zwierz臋cego, "dieta DIAMOND脫W to 艣wietny wyb贸r je艣li idzie o spos贸b od偶ywiania cho膰 wymaga troch臋 wysi艂ku i zmiany stereotyp贸w ( niekt贸rzy dziwi膮 si臋 jak mo偶e smakowa膰 nasz schabowy bez ziemniak贸w? mo偶e ! np. z m艂od膮 kapust膮 , szparagami, fasolk膮, kalafiorem itd.) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nikiela
Przed chwil膮 odkry艂am t臋 diet臋, a raczej spos贸b odzywiania si臋 na jednym z for贸w. Chcia艂abym bardzo wprowadzi膰 j膮 do swojego zycia na sta艂e. I tu pojawia si臋 pytanie dla os贸b, kt贸re j膮 wcze艣niej stosowa艂u: Do tej pory na sniadane zazwyczaj jad艂am musli z mlekiem, czy teraz b臋d臋 musia艂a na zawsze z tego zrezygnowa膰? Przed chwil膮 kolezanka zaprosi艂a mnie na pizz臋. A ser+ ciasto to nie jest dobre po艂膮czenie, wi臋c z pizzy te偶 musz臋 zrezygnowa膰?

Udost臋pnij ten post

Cze艣膰, Mnie r贸wnie偶 interesuje ta dieta. Chcia艂am zapyta膰 czy warzywa, jako neutralne mog臋 te偶 je艣膰 przed 12.00? I czy owoce musz臋 zawsze je艣膰 osobno tzn. robi膰 przerw臋 tych 30 min ? Uwielbiam owoce z jogurtem..:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dietetyk
Do NIkiela no c贸偶 , trudno \"zachowa膰 cnot臋 i mie膰 przyjemno艣膰\" -偶artuj臋 oczywi艣cie, pizz臋 mo偶na je艣膰 bez sera i raczej nie ma z tym problemu przy zam贸wieniu u kelnera a na pewno nie ma kiedy j膮 robisz w domu, mo偶esz te偶 je艣膰 taka klasyczn膮- Tw贸j wyb贸r, nie艂膮czenie bia艂ka ze skrobi膮 powoduje pewne ograniczenia, ale nic na si艂臋, je艣li masz to traktowa膰 jak przykro艣膰 a nie przyjemno艣膰 to po co si臋 m臋czy膰? pozdrawiam Do Elena2525 jogurt mo偶esz je艣膰 z owocami, nie ma tu problemu, niby zasady tego sposobu 偶ywienia o jedzeniu od 12.00 itd, ale gdy ja stosowa艂am -uzna艂am ,偶e nie nie b臋d臋 si臋 m臋czy膰 , bo 偶ycie jest zbyt kr贸tkie...i rano opr贸cz sok贸w pi艂am kaw臋 , nie przestrzega艂am godzin posi艂k贸w, poniewa偶 lubi臋 je艣膰 p贸藕no, wi臋c jad艂am o 22.00-23.00( do dzisiaj tak mam) za to rano nie by艂am g艂odna, a je艣li poczu艂am g艂贸d to jad艂am( po co si臋 katowa膰 ) owoce , kanapki z d偶emem, miodem, pomidorem itd, my艣l臋 -wszystko w rozs膮dnych granicach bo rygor szybko zniech臋ca, a najwa偶niejsze to zdrowo si臋 od偶ywia膰 pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

nie mog臋 zdoby膰 ksi膮偶ki czy kt贸ra艣 mog艂aby poda膰 przepisy i zasady i czy to jest ta sama dieta 10dniowa oczyszczaj膮ca czy ju偶 inna tej autorki ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co z piciem sa jakies odstepy ? tzn , mamy nie pic przy posilkach ?

Udost臋pnij ten post