Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolandd

Co o tym sądzicie??

Polecane posty

Gość usmiechnieta
nie chce mi sie czytac takich glupot. rolandd, zajmij sie lepiej czyms innym. takie bajerki nie pomoga Ci odnalezc prawdziwej milosci i zbudowac mocny zwiazek. pracuj nad soba, rozwijaj sie, ale nie w ten sposob. bedzie dobrze :)

Gość rolandd
ja nie chce tego stosować tylko wiedziec co o tym myślicie

Gość reaktywacja tematu

Gość jacko
To jest stronka zrobiona na podstawie poradnika "Tajemnice uwodzenia". Niektóre z tych rzeczy się sprawdzają, sam wypróbowałem na randkach :) Jednak nie można sobie brać wszyskiego do serca co tam piszą.

Gość jacko
aha, z tym pytaniem to trafiłeś na złe forum, bo tutaj większość to kobiety. A one się nie przynają nigdy w życiu do tego, że takie techniki podrywu mogą na nie zadziałać. A uwierz mi, sporo działa.

jacko - pewność siebie działa, ale pewność siebie, że swoje sztuczki działają nie jest pociągająca :P nie pociągają mnie narcyze ;)

Gość rolandd
własnie chodzi mi o to co sądzą o tym kobiety a tu na forum mogą być przecierz szczere:)

Gość rolandd
wedłog mnie jedno w tym jest prawda a mianowice to że kobiety nie chca sie wiazac ze swoimi kolegami i boją sie takich związków, choć uwazaja tych meżczyzn za wspaniałych:)

Gość nie do konca
głupoty, naciągane przez to, że to jest pisane pod te90% kobiet, które wybuierają facetów powierzchownie atrakcyjna kobieta tym bardziej ceni konto. Dzieki iemu moze miec co chce - kosmetyki, ubrania, kremy, byc boginią itp. Najlepiej byc sobą. Wtedy eliminuje się TE złe kobiety - powierzchowne Mężczyzna ma byc inteligenteny romantyczny, elokwentny zabawny? kojarzy mi się z małolata co mowi rozbaw mnie, nudzi mi sie. To dobre dla małolat albo kobiet z metryką, ale o mentalnosci dziecka

Gość nick_niepotrzebny
A ja radzę wam kobiety poczytac te porady. Tam jest sporo mądrych rzeczy. Np. rozdział o tym jak odzyskać kobietę po rozstaniu, albo błędy popełniane przez facetów w kontaktach z kobietami. To się sprawdza! Aczkolwiek nie można się tym za bardzo sugerować, cały czas trzeba być sobą, a tylko niektóre elementy tego poradnika stosować w praktyce, tak żeby nie wyszło sztucznie.

Gość reaktywacjaaa

Gość dobre to

Gość comone

Gość ipoepo
Trzeba być po prostu sobą. No i nic na siłę. Dla mnie tekst z drinkiem jest taki drętwy i namolny. Wolę by facet podszedł, zagadał i się dosiadł niż zaczynał rozmowę od stawiania mi drinka. O specjalistach od kupowania drinków myślę: "efekciarze". Myśli taki że wyda na mnie kasę i poczuję się zobowiązana....Co najwyżej uznam go za natręta bez polotu

Gość chcę być psychologiem...
cos dziwne to jest... kazda kobieta lubi róznych... i nie da sie poderwac dziewczyny na jedną śpiewkę..